Tehdä historiaa! Wang Zilu sijoittui seitsemänneksi naisten taiteellisen voimistelun yksilökilpailussa

2024-08-10

Myöhään illalla 9. elokuuta, Pekingin aikaa, Pariisin olympialaisten naisten taiteellinen voimistelu finaali päättyi Porte de La Chapelle Kiinalainen Wang Zilu sijoittui seitsemänneksi ja jäi mitalista, mutta loi Kiinan historian parhaan suorituksen olympiavoitelun yksilökilpailun tulokset.
Taitovoimistelun yksilökilpailussa on neljä kilpailua: ympyräharjoitus, palloharjoitus, sauvaharjoitus ja vyöharjoitus. Ensimmäistä kertaa olympialaisiin astunut Wang Zilu keräsi Pariisin olympialaisten yleisvoimistelukilpailun alkuerissä 34 200 pistettä, 32 000 pistettä, 30 650 pistettä ja 31 250 pistettä. pisteet 128,100, sijoittui 10. sijalle ja etenee menestyksekkäästi finaaliin Tämä on Kiina Rytminen voimistelija etenee ensimmäistä kertaa olympialaisten henkilökohtaiseen finaaliin.
Finaalin kehäharjoitustapahtuman ensimmäisellä kierroksella, jota seurasi jännittävä ja jännittävä säestys, Wang Zilu luotti korkeaan tarkkuuteensa, suuriin fyysisiin vaikeuksiinsa ja tapaan, jolla jokainen käännös oli jumissa rytissä saadakseen lopulta korkean pistemäärän. 35.250 pistettä. Toisella palloharjoittelukierroksella hän piti pallon aina tasapainossa vatsallaan, mutta teki pienen virheen palloon tarttuessaan ja teki 32.700 pistettä.
Kolmannella sauvaharjoituskierroksella "Qin Wang Breaking Formation Music" -musiikin säestyksellä Wang Zilu suoritti neljä peräkkäistä taaksepäin ylittävää taaksepäinkaarta, ALA C -tangon kiertoa jne. ja suoritti liikkeet "jousen vetämällä" ryhti, pisteytyksenä 34 300 pistettä. Neljännellä kierroksella "Drunken Peace" säestyksenä Wang Zilu kiinalaista kansantanssia harjoittaneena tyttönä toi kansallisen tanssin maailmaan ja teki taas maailman tietoiseksi kiinalaisesta kansantanssista, kuitenkin virheiden takia , hän teki vain 29 300 pistettä, ja lopullinen kokonaispistemäärä oli 131 550. Hän sijoittui seitsemänneksi ja jäi mitalista, mutta loi Kiinan parhaan tuloksen rytmisen voimistelun olympialaisten yksilökilpailun historiassa.
Wang Zilu syntyi Xi'anissa, Shaanxissa vuonna 2003. Hänet valittiin kansalliseen harjoitusjoukkueeseen vuonna 2013. Vuonna 2016 hän voitti kansallisen rytmisen voimistelun yksilövyömestaruuden Vuonna 2021 hän voitti kansallisen rytmisen voimistelun 14. kansallisten kisojen rytmivoimistelu mestari karsintakilpailussa Vuonna 2023 hän voitti Rytmisen voimistelun valtakunnallisessa karsintakilpailussa , hän voitti kolmannen sijan 14. Aasian rytmisen voimistelukilpailun yksilökilpailussa Vuonna 2024 hän voitti voimistelun kansainvälisen mestaruuden Ateenassa ja voitti henkilökohtaisen yleiskilpailun rytmisen voimistelun valtakunnalliset mestaruuskilpailut.