VCT Championship: kiNgg pelasti paketin ja käänsi vuoroveden viidellä tapolla, LEV voitti TLN 2-0

2024-08-03

Elokuun 3. päivänä Pekingin aikaa LEV voitti TLN:n 2-0 Fearless Contract Global Championshipin ryhmässä C ja eteni C-lohkon seuraavalle kierrokselle.

Kuva 1: Yuangongin tärkeä kaupunki

Puolustaja LEV: Rez, Gekko, Purgatory, Viper, Skye

Hyökkäävä TLN: Neon, Skye, Shadow, Night Dew, Viper

Ensimmäisellä puoliajalla LEV teki alussa neljä pistettä peräkkäin. TLN:n 5. kierroksella Primmie Yelun äärimmäinen siirto tuli kartan A-pisteeseen, ja koko joukkue siirtyi paikasta A paikkaan B yhdessä 5. ja 6. kierroksen peräkkäin kaksi pistettä Kuvernööri. Seitsemännellä kierroksella TLN estettiin pelaamasta A:ta ja LEV voitti sen takaisin.

TLN:n aikakatkaisusäädöllä oli jonkin verran vaikutusta TLN valitsi hitaan vauhdin ja jatkoi taitojen käyttöä pisteiden vaihtamiseen, jolloin TLN sai kolme pistettä ja kavensi ensimmäisen puoliskon pisteen eron 2 pisteeseen. Ensimmäisen puoliajan lopussa LEV 7-5 TLN.

Toisella puoliajalla TLN oli erittäin kurinalainen puolustavalla puolella. Heidän 4B1A-puolustuksensa voitti 16. kierroksen, kuvernööri Mingju pelasi jälleen upean suorituksen ja teki uuden pisteen. LEV teki bonuspisteitä vain 15. kierroksella kiNgg teki viisi tappoa puolustusvaiheessa, mikä auttoi joukkuetta saamaan toisen puoliajan ensimmäisen pisteen. LEV käytti ensimmäistä aikalisää hävittyään 16. kierroksella.

LEV käytti toisella puoliajalla kaksi aikalisää ja teki yhteensä kolme pistettä. TLN painoi paljon LEV:tä puolustuspäässä. Molemmat osapuolet olivat tasan 11:ssä 22. kierroksella, ja TLN käytti myös toisen aikalisänsä. 23. kierroksella LEV hyökkäsi nopeasti B:tä vastaan ​​ja sai ottelupisteen onnistuneesti. 24. kierroksella LEV jatkoi pikataukoa ja puolusti pisteessä A. Viisi TLN-pelaajaa palasi puolustamaan kotoa ja LEV voitti ensimmäisen kuvan 13-11.

Kuva 2: Yahain riippuva kaupunki

Defender LEV: Jetwind, Grimlock, Hunting Owl, Zero, Shadow

Hyökkääjän TLN: Hunting Owl, Phoenix, K/O, Sage, Dusk Butterfly

Ensimmäisellä puoliajalla LEV voitti pistoolikierroksen, ja TLN teki peräkkäin maalin alkaen bonuspisteistä. TLN luotti tähän elvytettyyn kokoonpanoon repiäkseen suoraan LEV:n puolustuksen hyökkäyspäässä. Mutta tämän kokoonpanon rajoitus on Mu Die Puolustamaan lauma on erittäin vaikea voittaa. TLN:llä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kutsua aikalisä kierroksen jälkeen.

Joukkueet pelasivat erittäin innokkaasti, ja aikalisästä palattuaan tilanne oli tiukka. Yhdeksännen kierroksen alussa TLN:n hyökkäysrytmi alkoi hidastua. He yrittivät pelata B:tä, ja LEV käytti ensimmäisen puoliajan hyväkseen ja teki 8 pistettä.

Toisella puoliajalla oli LEV:n vuoro hyökätä, mutta kesti vain yksi kierros, ennen kuin TLN sai selville LEV:n hyökkäysrytmin.

LEV:llä oli erittäin vaikea aika hyökkäyspäässä sisääntulo- ja puolustusvaiheessa. He valitsivat hitaan vauhdin 18. kierroksella, ja Mazinolla oli myös tappo A:ssa Vartioaseman suoritus oli tehokasta. TLN käytti myös aikalisää 18. kierroksen jälkeen, mutta sillä oli vain vähän vaikutusta hyökkäyksissä, eikä TLN:n paluupuolustus pystynyt ratkaisemaan paluupuolustuksen laskemista. ja lopulta LEV 13-8 TLN, LEV voitti toisen kuvan.