Tappioputki jatkuu! T1 hävisi GENille viime kesän jaon jälkeen, heidän ennätys GENiä vastaan ​​on saavuttanut kymmenen peräkkäistä tappiota.

2024-08-03

Samalla kun LPL on matkansa alussa ritariksi, LCK on täydessä vauhdissa. Elokuun 3. päivänä LCK:ssa pelattiin kaksi peliä, joista toinen oli T1 vastaan ​​GEN ja toinen FOX vastaan ​​DRX.

Tässä taistelussa T1 kohtasi jälleen GEN:n. Miten heidän pitäisi vastata tällä kertaa? Pitäisikö sen olla 0-2, ilman vastustajaa vai pitäisikö sen olla 2-0, ilman vastustajaa? Otetaan yhdessä selvää.

T1 on hävinnyt kymmenen peräkkäistä ottelua GENiä vastaan ​​viime kesän eron jälkeen.

Sarjataulukon mukaan GEN:llä on voittamaton ennätys 13-0 ja T1:llä 8-5. Terveen järjen mukaan GEN voittaa T1:n. Sähköinen urheilu on kuitenkin pallo, eikä kukaan voi sanoa, kuka voittaa, vasta viime hetkellä.

Ensimmäisessä pelissä T1:n sininen puoli kielsi Ezrealin, Dashun, Lucianin, Female Spearin ja Leonan ja valitsi Tetsuon, Lilian, Airplanen, Kalistan ja GEN red Fangin, kielsi Ashen, Rambon, Vin, Vayne ja Gnar, valitse Quisanti, Leopard, Zeli, Senna, Ornn.

Seurauksena oli, että ensimmäisessä pelissä kaksi joukkuetta olivat erottamattomat ennen 24 minuuttia, mutta GEN kamppaili saadakseen paluunsa loppuun lähes 7 000:n johdolla T1:ssä. Pelin 24. minuutin paikkeilla Keria Titan sai Chovy Zelin koukkuun ensimmäisenä, ja T1 pelasi 0 vastaan ​​2 voittaakseen Baronin pelin 28. minuutin paikkeilla, ja kahden joukkueen välillä puhkesi kova taistelu. GEN saavutti ensimmäisenä 2-3, mutta Faker teki kaksinkertaisen maalin pelin 31. minuutin tienoilla jälleen pelin 39. minuutilla, kun kone kiersi ja saatiin kiinni ja tapettiin, GEN pelasi 2 vastaan ​​4 ja voitti Baronin 42 minuutin ja 20 sekunnin kohdalla 5 ja tuhosi T1 voittaakseen pelin.

Toisessa pelissä T1:n punainen puoli kielsi Ezrealin, Dashun, Lucianin, Leonan ja Sennan ja valitsi Kennenin, Vi:n, Tsarin, Xayahin ja Titanin. Poliisinainen, Bomberman, valitse Quesanti, Leopard Girl, Lentokone, Zelie, Bullhead

Seurauksena oli, että toisessa pelissä joukkueet olivat tasaiset ensimmäisten 20 minuutin aikana, mutta GEN nousi yhtäkkiä pelin toisella puoliskolla ja hallitsi peliä. Pelin 27. minuutin tienoilla kahden joukkueen välillä puhkesi lohikäärmetaistelu. Faker Tsar välähti kentälle ja työnsi Zelin takaisin tasan 1 vastaan ​​1, mutta Gumayusi Xia jahtasi itsevarmasti jäljellä olevaa terveyttä ja joutui Quisantin väijyksiin. Viimeisen pelin 32 minuuttia ja 19 sekuntia GEN työnsi keskeltä tasan 2, Gumayusi Xia keskellä Chovyn koneen väijyttyä GEN käytti tilanteen hyväkseen ja päätti pelin.

Tällä kertaa GEN pyyhkäisi T1:n pistein 2-0 Tämän taistelun jälkeen T1:n viimeaikainen ennätys GENiä vastaan ​​on saavuttanut kymmenen peräkkäistä tappiota. GEN on lukittu kahteen parhaaseen paikkaan 2024 LCK:n kesän runkosarjassa ja pudotuspelien toisella kierroksella. T1 hävisi kymmenen peliä peräkkäin ja kärsi katkeraista seurauksista.