LPL Summer Split -ryhmäottelu: BLG voitti FPX:n 2-0 ja voitti Resurrection Leaguen! Knight Lucian tekee 5 tappoa

2024-07-31

LPL Summer Splitin ryhmäottelu BLG:n ja FPX:n välillä oli BO3, kun molemmat osapuolet taistelivat 2 ottelua, BLG voitti FPX:n ennätyksellä 2-0 ja voitti seitsemännen voittonsa!

Ensimmäisessä pelissä FPX:n yläkaistainen Crocodile, jungleri Qian Jue, keskikaistainen Airplane ja BLG:n yläkaistainen Kenan, viidakko Lilia, keskikaistainen Lucian ja alakaistainen EZ Gariel. 3 minuutissa molemmat viidakoitsijat tulivat alimmalle kaistalle Life Bobby tappoi ELK:n EZ:n, ja FPX sai ensimmäisen veren. Kuudessa minuutissa FPX:n pohjakaksikko hyppäsi tornin yli ja tappoi BLG:n pohjakakson. Varhaisessa vaiheessa FPX sai 6 hyönteistä ja työnsi alas ensimmäisen veritornin alakaistalla. Alkuvaiheessa FPX:n taloudellinen etumatka oli 3K. Puolivälin 20. minuutilla ZDZ Crocodile tappoi yhden ritari Lucianin. 21. minuutilla Bin Kainan lähti tielle ja tappoi Care-koneen yksin. Kahden osapuolen välisessä 24 minuutin lähitaistelussa villillä alueella BLG voitti ensimmäisen suuren lohikäärmeen pelattuaan 0 vastaan ​​2. Myöhemmällä jaksolla BLG voitti toisen suuren lohikäärmeen 35 minuutin kohdalla. Sitten molemmat osapuolet taistelivat lähitaistelussa voitti FPX:n, he voittivat Bureau-voiton. Molempien osapuolten tulos ensimmäisessä pelissä on seuraava. ELK:n EZ teki suurimman vaurion FPX:n puolella.

Toisessa pelissä BLG:n yläkaistainen Crocodile, jungler Lilia, keskikaistainen Lucian ja alakaistainen Kasagariel, FPX yläkaista, Quisanti, viidakko Lee Sin, keskikaistainen Airplane ja alakaista EZ Garambo. 2V2-taistelussa alimmalla kaistalla 4 minuutissa Life Rambo tappoi ON Rielin kaistalla, ja FPX sai ensimmäisen veren. Wei Lilia sai Wei Lilian kiinni kahdeksassa minuutissa, ja ZDZ Quisanti käytti puolustustornia vastahyökkäykseen Bin Crocodile -pelissä 1V2:ssa. 15 minuutissa BLG työnsi alas alemmalla kaistalla olevan veritornin. Sen jälkeen BLG:llä oli pieni voitto useissa joukkuetaisteluissa. Keskijakson 18 minuutin kohdalla tapahtui lähitaistelua kahden puolen välillä. Vaikka Wei Lilia tapettiin ensin, FPX halusi tappaa ritari Lucianin liikaa, joten kaikki astuivat eteenpäin ja BLG hyökkäsi vastahyökkäykseen tuhotakseen FPX:n. Kahden puolen välisen 21 minuutin lähitaistelun ensimmäisellä puoliskolla neljä FPX-pelaajaa sai surmansa, ja BLG voitti ensimmäisen lohikäärmeen. Viimeisen 22 minuutin aikana ritari Lucian teki 5 tappoa, ja BLG päätti pelin aaltoon.

Joten mitä sanottavaa sinulla on tästä pelistä? Tervetuloa jättämään viesti kommenttikenttään keskustellaksesi.