hangzhou tennis open järjesti maailmanluokan kilpailun, ja kiinan ensimmäinen veli zhang zhizhen voitti toiseksi.

2024-09-24

chao news -asiakastoimittaja wang pingqin/wen wang jianlong ni yanqiang/photo

tänään (24. syyskuuta) 2024 hangzhou tennis openin finaali järjestettiin hangzhou olympic sports centerin tenniskeskuksessa kiinan ensimmäinen veli zhang zhizhen kohtasi entisen grand slam -mestarin cilicin. lopulta cilic voitti pelin 7-6(5), 7-6(5), ja zhang zhizhen voitti toiseksi.

tämän illan "little lotus" oli erittäin suosittu, ja monet katsojat saapuivat paikalle kannustamaan zhang zhizheniä. tämä peli oli ehdottomasti maailmanluokan kilpailu. molemmat osapuolet pitivät kaikki syöttöpelit, ja ässäpallot tulivat peräkkäin, mikä sai yleisön herkuttelemaan ja hurraamaan yksi toisensa jälkeen.

voitettuaan aasian kisojen kultamitalin hangzhoussa viime vuonna, vuotta myöhemmin, zhang zhizhen haastoi jälleen mestaruuden "little lotus" -sarjassa. ensimmäisessä erässä molemmat osapuolet menivät edestakaisin, ja pisteet olivat erittäin pattitilanteessa. he taistelivat aina 6-6 tasapeliin asti. tasapelissä cilic tarttui tilaisuuteen ja voitti pelin 7-5. toisessa erässä molemmat osapuolet pitivät edelleen kiinni tuloksesta ja pääsivät jälleen tie-breakiin. cilic osoitti vahvan kykynsä kestää painetta ja voitti lopullisen voiton 7-6(5).