juokse baoshan! 400 juoksijaa kokoontui baoshanin urheilukeskukseen järjestämään "viestiottelun"

2024-09-24

taifuunin jälkeen baoshan aloitti hyvän ajan aurinkoisella säällä, ja jalkojaan venyttelevät juoksijat siirtyivät nopeasti tutulle ja iloiselle käytölle. äskettäin vuoden 2024 shanghain neljännet kansalaispelit "run baoshan" shanghain vahvin juoksujoukkuekilpailu ja baoshanin piirin viidennen urheilupelien maantiejuoksukilpailu järjestettiin baoshanin urheilukeskuksessa. samalla alalla ja suoriutui hyvin jatkuvissa releissä.
aamulla baoshanin urheilukeskuksen suuren valkokankaan edessä avattiin shanghain "run baoshan" -juoksuryhmäkilpailu ja 5. baoshanin piirin urheiluotteluiden maantiejuoksukilpailu he lähtivät yksi toisensa jälkeen matkaan kirkkaan auringonpaisteen alla taistelemaan omien juoksujoukkueidensa voimasta ja kunniasta.
kaikki juoksijat tulevat suurista yksityisistä juoksuryhmistä shanghaista, jiangsusta ja zhejiangista. monet juoksuryhmistä ovat myös baoshanista. jokainen kilpailijaryhmä koostuu 3-5 henkilöstä ja suorittaa 139 kierroksen kilpailun viestin muodossa, mikä asettaa korkeat vaatimukset urheilijoiden kestävyydelle, tahdonvoimalle ja ryhmätyölle. radalla myös joukkuetovereiden välinen viestikapulan luovutus on hyvin erityistä viestikaula luovutettiin milloin tahansa. lopulta zhejiangin "zhebao special attack" voitti ensimmäisen sijan ajassa 2 tuntia, 33 minuuttia ja 55 sekuntia. "kuncheng lake running team uto dream chasing youth team" ja "kindergarten" -joukkueet voittivat ensimmäisen sijan 2 tunnissa. , 38 minuuttia ja 36 sekuntia ja 2 toiseksi ja kolmanneksi tunnissa, 40 minuutissa ja 15 sekunnissa.
tätä kilpailua ohjasi 4. shanghai municipal sports games -organisaatiokomitea, jota sponsoroivat shanghai social sports management center, baoshan district sports bureau ja baoshan district sports federation ja isännöivät shanghai junchi sports co., ltd. ja baoshan district. ulkourheiluliitto.