kiinan miesten tennis voitti ison! kaksi henkilöä eteni finaaliin, zhang zhizhen voitti ensimmäisen mestaruutensa ja shang cheng teki ennätyksen

2024-09-24

kiinan miesten tennis voitti ison! kaksi ihmistä eteni finaaliin, zhang zhizhen voitti ensimmäisen mestaruutensa ja saavutti uuden ennätyksen. tämä on ensimmäinen kerta kiinan miesten tenniksen historiassa, kun kaksi kiinan miesten tenniksen pelaajaa pääsi kahden turnauksen finaaliin samalla viikolla zhang zhizhen ja shang juncheng tekivät yhdessä uuden ennätyksen.

ensimmäinen tapahtuma oli atp250 chengdu stationin välierät. 19-vuotias kiinalainen pelaaja shang juncheng kohtasi saksalaisen hanfmannin. tässä taistelussa shang juncheng oli täynnä tulivoimaa ja otti aloitteen koko pelin ajan -4, 6-4 hän voitti vastustajansa ja eteni menestyksekkäästi finaaliin shang juncheng pääsi samalla kiertueen miesten finaaliin toinen kiinalainen, joka on päässyt kiertueen miesten kaksinpelin finaaliin wu yibingin jälkeen, ja shang juncheng on toinen vuoden 2005 jälkeen syntynyt pelaaja, joka on päässyt kiertueen finaaliin tänä vuonna dohan menchikin jälkeen hän tapasi japanin ensimmäisellä kierroksella, mutta shang juncheng voitti vastustajansa 2-0. sitten shang juncheng eliminoi 8. sijan ja aasian veljensä bublikin. murtautui neljän parhaan joukkoon, ja sitten hanfmanin lakaisemisen jälkeen välierissä shang juncheng kilpailee finaalissa kärkisijoittajan musettin kanssa.