jopa 8000 pistettä! "isä" sheng lihao voitti maailman ykköspaikan, ja hänen dominanssinsa aiheutti vastustajilleen päänsärkyä

2024-09-23

äskettäin sheng lihao, kiinalainen ampuma-ihmelapsi ja kaksinkertainen mestari pariisin olympialaisissa, nousi jälleen huomion kohteeksi! hän saavutti kolme peräkkäistä mestaruutta vuoden 2024 national shooting championshipissä, mutta hän sijoittui myös maailman ensimmäiselle sijalle 8 000 pisteellä. netizens jätti viestejä yksi toisensa jälkeen onnitella sheng lihao! "veli ganfan on niin mahtava!" toivoo on sheng lihaosta.

ulkomaailma piti sheng lihaoa jo tokion olympialaisten aikana kiinan ampumajoukkueen supernovana. tokion olympialaisissa ensimmäistä kertaa olympialaisissa kilpaillut sheng lihao voitti hopeamitalin miesten 10 metrin ilmakiväärin lajissa ja teki uuden uran parhaan ennätyksen. pariisin olympialaisten syklin aikana, kun pang wei jäi eläkkeelle ja olympiavoittaja yang haoran koki kilpailusuorituskyvyn nousuja ja laskuja, 2000-luvulla syntynyt nuori pelaaja sheng lihao nousi kiinan miesten ammuntajoukkueen lippuun ja on kilpaillut toistuvasti kansainvälisissä kilpailuissa. kilpailuissa, kuten maailmancup ja maailmanmestaruus.

vuoden 2024 pariisin olympialaisissa sheng lihao ja huang yuting osallistuivat miesten ja naisten 10 metrin ilmakiväärin sekajoukkuekilpailuun. he täyttivät odotukset ja voittivat ensimmäisen kultamitalin kiinan urheiludelegaatiolle näissä olympialaisissa. myöhemmässä miesten 10 metrin ilmakiväärin henkilökohtaisessa kilpailussa mestaruuden suosikki sheng lihao osoitti jälleen vahvaa dominanssia ja rikkoi lopulta olympiaennätyksen tuloksella 252,2 renkaat lisäten kiinan ampumajoukkueelle toisen kultamitalin. olympialaisissa kaksi kultamitalia peräkkäin voittanut sheng lihao nousi nopeasti kotimaisen urheilumaailman suosituimmaksi hahmoksi.

lepojakson jälkeen olympiavoittajat, mukaan lukien sheng lihao ja liu yukun, debytoivat los angelesin olympiasyklissä vuoden 2024 kansallisissa ammuntamestaruuskilpailuissa. miesten 10 metrin ilmakiväärin joukkuefinaalissa liu yukun, li muyuan ja liu yiming voittivat mestaruuden tuloksella, joka tasoitti tokion olympiavoittajan zhang changhongin ja joukkuetoverit zhu mingshuai ja zou jiale. kovassa kilpailussa miesten 10 metrin ilmakiväärin finaalissa sheng lihao voitti mestaruuden pistein 251,6, jolloin song buhan voitti kolme peräkkäistä mestaruutta ja li xinmiao voitti vastaavasti.

tilastojen mukaan sheng lihao ei ole koskaan hävinnyt miesten 10 metrin ilmakiväärin kilpailussa vuoden 2022 mestaruuskilpailuista vuoden 2023 mestaruuskilpailuihin ja sitten vuoden 2024 mestaruuskilpailuihin, ja hänen vahva dominanssinsa on pelottanut vastustajansa. samaan aikaan sheng lihao sijoittui uusimmassa issf:n virallisesti julkistamassa maailman rankingissa miesten 10 metrin ilmakiväärin lajin listan kärkeen 8 000 pisteellä ja oli ainoa aasialainen urheilija kolmen parhaan joukossa. jotkut nettimiehet sanoivat, että sheng lihao on saavuttanut merkittäviä saavutuksia 10 metrin ilmakiväärin yksilö- ja joukkuelajeissa, ja hänen odotetaan tulevan historian ensimmäinen henkilö tulevaisuudessa. jotkut nettimiehet pilkkasivat: "sheng lihao on jo tappanut monia ihmisiä ennen kuin hän saavutti urheiluuransa huipun. tämä on suurin päänsärky hänen vastustajilleen!"