uutiset

ac milan päätti derbyn kuuden ottelun tappioputken ja luovutti vastustajalle kauden ensimmäisen tappion. hän oli ylpeä sinä iltana.

2024-09-23

varhain aamulla 23. syyskuuta pekingin aikaa tämän kauden serie a:n "milan derbyn" ensimmäinen kierros pidettiin san sirossa ac milan voitti inter milanin 2-1 maalin 89. minuutilla. tämän voiton ansiosta milan lopetti kiusallisen kuuden pelin tappioputken "derbyssä" ja antoi kaupunkikilpailijoilleen kauden ensimmäisen tappion.

ennen tätä "derbyä" kumpikaan joukkueista ei ollut parhaassa kunnossa. valmentaja fonseca monet fanit kyseenalaistavat.

pulisic ajoi suoraan sisään ja teki upean maalin.

"derby"-stadionilla milanon joukkue astui osavaltioon aikaisemmin. 10. minuutilla pulisic ajoi suoraan sisään varastamisen jälkeen ja teki maalin rangaistusalueella. inter milan vastasi 27. minuutilla, ja lautaro auttoi dimarcoa tasoittamaan maalin.

lautaro auttoi dimarcoa tasoittamaan maalin.

sen jälkeen joukkueet pelasivat hyvin tiiviisti. varsinaisen peliajan viimeisellä hetkellä reinders teki vapaapotkun etukentällä, ja keskuspuolustaja gabbia teki maalin puskulla milan voitti vastustajan 2-1.

gabian pusku merkitsi "voittajaksi".

pelin jälkeen milanin fanit juhlivat hurjasti he olivat odottaneet tätä voittoa kaksi vuotta - 4. syyskuuta 2022 milan voitti inter milanin kotonaan serie a:n viidennellä kierroksella kaudella 2022-2023 6 ottelua näiden kahden joukkueen välillä, inter milan voitti ne kaikki, ja milan teki vain 2 maalia tänä aikana. on syytä mainita, että yhteensä 75 366 fania saapui meazza-stadionille katsomaan peliä, ja lipputulot olivat yhteensä 7,62 miljoonaa euroa, mikä teki serie a:n lipputuloennätyksen.

tällaisen tärkeän voiton voittaminen sai fonsecan, joka oli ollut "paljon paineen alla" aiemmin, olevan ylpeä. "olen erittäin onnellinen. tämä on "derby". milan on hävinnyt kaikki kuusi edellistä derbyä, the joukkue painotti inter milania koko pelin ajan "rehellisesti sanottuna meidän olisi pitänyt voittaa enemmän ja tehdä vielä yksi tai kaksi maalia. peli oli aina meidän hallinnassamme."

kaikki inter milanissa uskovat, että joukkue epäonnistui suoriutumaan korkealla tasolla "derbyssä". veteraani damian sanoi: "itse asiassa odotimme, että vastustajamme pelaavat erittäin aktiivisesti, mutta emme pystyneet näyttämään tasaista tasoa. aloitimme huonossa kunnossa, menetimme pallon, ja sen jälkeen hyökkäys ei ollut kovin hyvä... hävitty "derby" ei todellakaan ole onnellinen, mutta meidän on katsottava eteenpäin." valmentaja inzaghi sanoi myös suoraan lehdistötilaisuudessa, että inter milan ei ole tässä pelissä "tavallinen joukkue". hän sanoi: "työ kovasti ja keskity kaksinkertaisesti. aloitamme harjoittelun huomenna ja keskitymme sitten seuraavaan peliin udinesea vastaan."

lähde: beijing news sports

toimittaja: zhao xiaosong