mikä sääli! kansallinen pöytätenniksen miesten kaksinpeli hävisi tanskalaisille pelaajille 0:3 ja pöytätenniksen maailmanmestari voitti 3:1 16 parhaan joukkoon.

2024-09-20

20. syyskuuta, pekingin aikaa, ittf wtt regional tournamentin halmstad station on käynnissä. pöytätennismaajoukkueen valmennustiimi on järjestänyt kilpailuun suuren määrän uuden sukupolven nuoria. tällä hetkellä naisten 16 parhaan pelaajan lista on julkaistu kaksinpelissä yksi henkilö pöytätennisjoukkueesta putosi, ja loput 6 henkilöä pääsivät menestyksekkäästi seuraavalle kierrokselle.

miesten kaksinpelin 1/16-finaalissa kansallinen pöytätennispelaaja niu guankai kohtasi tanskan linden. jälkimmäinen, linde, on kerran saavuttanut pöytätenniksen maailmanmestaruuden miesten kaksinpelin puolivälieriin ja voitti myös alueellisen turnauksen mestaruuden, jonka hän loi nopein aika päästä ensimmäiseen joukkueeseen toisesta joukkueesta, mutta hänen uransa on ollut hieman poissa.

pelin alussa lindellä oli vielä selvä etu, joka voitti ensimmäisen pelin 11:6. seuraavaksi linde voitti kaksi peräkkäistä peliä 11:9 ja 11:4 kokonaispisteillä 3:0. tässä tapauksessa on erittäin valitettavaa, että nuori kansallinen pöytätennispelaaja niu guankai putosi 0:3 ja jäi 16 parhaan joukkoon. toisessa miesten kaksinpelin 1/16-finaalissa pöytätenniksen suorapalloilija xue fei voitti kiinan taipein li yanjun xue fei voitti kolme peräkkäistä peliä 11:8, 11:7, 11:9 kokonaispisteillä. 3:0 nolla vastustaja ja täydellinen voitto.

seuraavaksi miesten kaksinpelin 1/16 finaalissa falke on miesten kaksinpelin mestari pöytätenniksen mm-kisoissa ja miesten kaksinpelin kakkonen. espanjalaista miguel vilchesiä vastaan ​​molemmat joukkueet voittivat yhden pelin kahdessa ensimmäisessä pelissä. sitten falk tukahdutti vastustajansa täysin, voitti helposti kaksi peliä peräkkäin lukemin 11:5 ja 11:4 ja voitti lopulta kokonaispisteillä 3. :1 eteenpäin seuraavalle kierrokselle.

muissa kilpailuissa andre puntika pelasi viisi peliä ja voitti kiinan taipein teini-ikäisen zhang youanin jännittävällä tavalla kokonaistuloksella 3:2. ranskalainen flavian cotton voitti kolme peliä peräkkäin ja sinetöi itävallan kokonaispisteillä 3:0 pelaaja maciej kolozjeczyk ja japanilainen miesten kaksinpeli pelaaja kazuki hamada voittivat kolme peräkkäistä peliä 3:0 pyöristää.

italialainen daniel pinto pelasi saksalaista hakkuri reuven ferrusta vastaan. molemmat joukkueet voittivat yhden pelin kahdessa ensimmäisessä pelissä, ja sitten daniel pinto voitti kaksi peräkkäistä peliä 3:1 ilman reuvenia . viimeisimmässä miesten kaksinpelissä ranskalainen ervin bertrand voitti kolme peliä peräkkäin hävittyään kaksi ensimmäistä peliä. lopulta hän voitti norjalaisen borgan kokonaispisteillä 3:2 ja eteni 16 vahvalla listalla .