"battle of champions" päättyy tasapeliin ja manchester city kärsii tappion joukkojen menetyksellä

2024-09-20

varhain aamulla 19. syyskuuta pekingin aikaa järjestettiin "mestaruustaistelu" uefa:n mestarien liigan 2024-2025 ensimmäisen vaiheen toisena ottelupäivänä. viime kauden valioliigan mestari manchester city kohtasi viime kauden serie a:n mestarin interin milan kotonaan etihad-stadionilla. molemmat joukkueet päätyivät maalittomaan tasapeliin 90 minuutin kiihkeän taistelun jälkeen, ja manchester city menetti myös keskikenttäpelaajan de bruynen.

viimeksi joukkueet kohtasivat kauden 2022-2023 mestarien liigan finaalissa. tuolloin "blue moon" luotti keskikenttäpelaaja rodrin maaliin voittaakseen joukkueen historian ensimmäisen mestarien liigan pokaalin 1-0.

interin maalivahti zomo ratkaisi haalandin pään.

tässä uusintaottelussa manchester city hyökkäsi pääasiassa, kun taas inter milan käytti vastahyökkäyksiä torjuakseen vastustajiaan. inter milanin erinomaista puolustusta vastaan ​​viime aikoina liigassa kaikkia "tappanut" norjalainen tähti haaland palasi useaan otteeseen ilman menestystä, ja myös joukkueen hyökkäystä rajoitettiin. samaan aikaan inter milanin tehokas vastahyökkäys sai myös manchester cityn pelkäämään hyökkäämistä kaikin voimin. lopulta manchester city teki 22 laukausta ja inter milan epäonnistui maalinteossa 13 laukauksessa tämä "mestaruustaistelu" päättyi 0-0.

haaland laukaus meni hieman ohi.

"inter milan on erittäin hyvä puolustava joukkue pelin jälkeen, manchester cityn valmentaja guardiola kehui vastustajaa, joka otti yhden pisteen etihad-stadionilta. "kun vastustajan 11 pelaajaa vetäytyivät syvälle, meidän on vaikea luoda liikaa mahdollisuuksia, mutta olen erittäin tyytyväinen joukkueen suoritukseen ja pidän kaikesta, mitä pelaajat tekivät." manchester cityn puolustuskenraali dias sanoi myös, että inter milan on vahva ja kaksi huippujoukkuetta pelasi peliä. se oli kova peli. itse asiassa teimme melkein maalin, mutta nyt meidän on hyväksyttävä tulos ja jatkettava eteenpäin.

manchester cityn on vaikeampi hyväksyä kuin tasapeli, on de bruynen loukkaantuminen. ennen ensimmäisen puoliajan loppua belgialainen tähti kärsi jalkavaivoja laukauksen jälkeen ja hänet vaihdettiin tauon jälkeen. aikataulun mukaan manchester city kohtaa vahvan kilpailijansa arsenalin valioliigassa 22. syyskuuta illalla pekingin aikaa. jotkut brittimediat sanoivat, että de bruyne saattaa jättää tämän keskittymisottelun väliin.

de bruyne sai jalkavamman, ja lähetyskamera keskittyi välittömästi guardiolaan penkillä.

manchester city kärsi tappion eikä onnistunut saamaan kaikkia kolmea pistettä kotonaan. inter milan, joka luotti tiukkaan puolustuksensa ja kestävyyteen vetäytyäkseen vierasottelusta. valmentaja inzaghi jr. sanoi: "onnittelin poikia välittömästi. he pelasivat loistavasti ja joukkue oli yhtenäinen. itse asiassa meillä oli mahdollisuus tehdä manchester cityn maali, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, pelasimme paremmin."

on syytä mainita, että inter milan tuo myös tänä viikonloppuna avaintaistelun liigassa - varhain aamulla 23. syyskuuta pekingin aikaa he ohjaavat "milan derbyn" ensimmäiselle kierrokselle kotona. keskikenttäpelaaja varela kertoi, että vierastasapeli vahvan manchester city -joukkueen kanssa antoi joukkueelle itseluottamusta, ja he yrittävät parhaansa saadakseen kaikki kolme pistettä kaupunkikilpailijoilta.

lähde: beijing news sports

toimittaja: zhao xiaosong