kansalliset yleisurheilun mestaruuskilpailut: wu yanni ja xu zhuoyi voittivat mestaruuden

2024-09-17

kiinan yleisurheiluliiton mukaan vuoden 2024 kansalliset yleisurheilumestaruuskilpailut päättyivät 16. päivänä quzhoussa, zhejiangin osavaltiossa. kuuluisat pelaajat wu yanni ja xu zhuoyi voittivat naisten 100 metrin aitajuoksun ja miesten 110 metrin aitajuoksun mestaruuden.

ensimmäisessä miesten 110 metrin aitajuoksussa sinä iltana shanghain joukkueen xu zhuoyi meni johtoon ajalla 13,31 sekuntia, ja jiangsun joukkueen liu junqian sijoittui toiseksi ajalla 13,41 sekuntia. toinen nuori pelaaja shanghain joukkueesta, chen yuan, voittaa pronssimitalin ajalla 13,49 sekuntia.

naisten 100 metrin aitajuoksussa sichuanin joukkueen wu yanni sijoittui ensimmäisenä 13,05 sekunnissa toiseksi ajalla 13,39 sekuntia aika 13,41 sekuntia.

muissa kilpailuissa sinä päivänä pariisin olympialaisten kolmas, jiangsun joukkueen zhao jie voitti naisten vasaranheiton kultamitalin tuloksella 71,84 metriä pisteet 5,75 metriä feng peiyou guizhoun joukkue voitti miesten 10 000 metrin mestaruuden, guangdongin joukkueen mo jiadie voitti naisten 400 metrin kilpailun.

lähde: xinhua news agency