"world preliminaries·observation" suuresta ilosta suureen tragediaan, kuka on tämän tragedian yllyttäjä jalkapallomaajoukkueessa?

2024-09-12

14. minuutilla vastustaja "annoi lahjan" omalla maalilla, ja 18. minuutilla hän alkoi lyödä yhtä pelaajaa. oikeasta ajasta ja paikasta nauttiva kiinan miesten jalkapallomaa sylki saaliin sen suuhun, mutta saudi-arabia antoi sille kohtalokkaan iskun viime hetkellä. 1-0:sta 1-2:een, suuresta ilosta suureen tragediaan, kuinka tämä unelma alkoi murskattua kappaleiksi, ja kuka oli tämän tragedian yllyttäjä?
ensimmäisen pelin 7 maalin tappiosta toisen kierroksen valitettavaan tappioon kotonaan, kun japani ja saudi-arabia kohtasivat tämän ryhmän kaksi suosikkia, jalkapalloilijat pystyivät toipumaan nopeasti raskaiden tappioiden jälkeen ja käyttivät kaiken. heidän energiansa käyttää loppuun viimeinen luoti kaiken kaikkiaan keskinkertaisen voiman todellisuuden edessä meidän on kohdattava vahvuus. mutta pelin häviäminen niin sydäntäsärkevällä ja hyödyttömällä tavalla ja sen, että alun perin jumalan antama tilaisuus siivota laskua ja kääntää karsintatilanne, luisua kynsien halkeamien läpi, saa ihmiset tuntemaan olonsa kylmiltä ja epätoivoisilta.
tällä hetkellä, kun kiinalainen jalkapallo on vaikeassa tilanteessa, näyttää puolueettomalta syyttää tappiosta kokonaan valmentaja ivankovicia. kuitenkin ulkomaisten valmentajien palkkaamisen suurilla summilla on tarkoitus käyttää tätä "tähtikorttia", joka on epäedullisessa asemassa. kaiken kaikkiaan ulkomaisten opettajien koulutuksella sinulla voi olla mahdollisuus "muuttaa rappeutuminen taikoksi". ilmeisesti ivankovicilla ei ole kykyä tehdä äkillisiä liikkeitä.
jalkapallomaajoukkue päästi kaksi kohtalokasta maalia, jotka molemmat jäivät väliin puolustautuessa kulmapotkuja. näin tärkeässä mm-alkukilpailussa kaatuminen kahdesti samaan kuoppaan on uskomatonta. kun molemmat joukkueet olivat lukittuina 1-1 toisella puoliajalla, pitäisikö meidän pelata varman päälle ja pitää kiinni yhdestä pisteestä vai pitäisikö meidän käyttää hyväksemme numeerinen etu ja antaa se ja aloittaa viimeinen hyökkäys? ivankovic ei lähettänyt selkeää signaalia pelaajille. 70. minuutilla wu lei, maajoukkueen vakain maalipiste viime vuosina, poistettiin, kun taas uupunut fernando pidettiin seuraavat 10 minuuttia, ivankovic pysyi paikallaan, kunnes vastustaja vaihtoi kolme hyökkääjää shuai cai korvasi erinomaisen xie wennengin puolustavalla pelaajalla huang zhengyulla, kun hänen vastustajansa teki voittomaalin, oli liian myöhäistä vaihtaa kaksi hyökkääjää, alan ja lin liangming. ivankovicin päättämättömyys ja hitaat vaihdot sekä toistuvat virheet tuhosivat lopulta hyvän pelin.
ivankovicin virkaan astuttuaan jalkapallomaajoukkueen ennätys on 1 voitto, 2 tasapeliä ja 3 tappiota. ainoa voitto oli 4-1 kotivoitto singaporen heikoimmasta joukkueesta. kroatian valmentajan "pakkomielle" 4-4-2-timanttikeskikenttäpelaajaa kohtaan, viiden puolustajan kokoonpanon epäonnistuminen kiinan ja japanin välisen taistelun toisella puoliskolla sekä kiinan ja saudi-arabian välisen taistelun horjuminen paljasti ivankovicin puutteen. valmennuskyky.
jos lippi pystyy jatkamaan jalkapallomaajoukkueen ylärajan nostamista, ivankovic testaa jatkuvasti jalkapallomaajoukkueen alarajaa ja murtaa myös fanien psykologista alarajaa pikkuhiljaa. ivankovic ei tietenkään voi täysin "maksaa" tästä tragediosta, mutta kiinan jalkapallon "pimeimmällä hetkellä", kun menestystä tai epäonnistumista arvioidaan ennätysten perusteella, ulkomaailman toleranssi jalkapallovalmentajaa kohtaan on laskenut yhä alhaisemmaksi vanhan valmentajan irtisanominen alkaa väistämättä, ja myös kiinan jalkapalloliiton sammutusvalmentajan etsintä on otettava asialistalle määrittää suoraan jalkapallomaajoukkueen kohtalon.
kaksi peräkkäistä tappiota 18-välierissä on saattanut jalkapallomaajoukkueen mm-unelman särkymisen partaalle. lohkon neljäs sija voi kuitenkin edetä uuden pudotuspelimuodon seuraavaan vaiheeseen jalkapallomaajoukkueen kahdeksan seuraavaa top18-peliä täynnä teoreettisia mahdollisuuksia. jalkapallomaajoukkueen jäsenten kiinan ja saudi-arabian välisessä taistelussa osoittaman asenteen ja keskittymisen sekä fanien sinnikkyyden ansiosta meidän pitäisi pitää yllä toivon pilkkua epätoivossa.