3 tuntia kovaa taistelua! maailman ykkönen sinner kärsi rannevamman ja voitti silti 10 peräkkäistä voittoa, mikä teki historiaa saavuttamalla ensimmäistä kertaa us openin finaalin

2024-09-07

us openin miesten kaksinpelin ensimmäisessä semifinaalissa, joka päättyi varhain aamulla 7. syyskuuta pekingin aikaa, maailman ykköseksi sijoittunut sinner taisteli rajusti 3 tuntia ja voitti 25. sijan brittipelaaja draperin. suorissa erässä pääsi ensimmäistä kertaa us openin miesten kaksinpelin finaaliin. kolmen erän pisteet olivat 7-5, 7-6 ja 6-2.

he olivat kohdanneet kerran aiemmin, kun vuoden 2021 queen's cupissa draper voitti sinnerin 2-0. mutta kolme vuotta myöhemmin maailman ykköseksi muuttunut sinner ei ole enää entinen. ensimmäisessä erässä sinner siirtyi johtoon 7. geimin katkaisussa. vaikka draper murtui nopeasti takaisin 8. erässä, sinner rikkoi jälleen syöttön ratkaisevassa 11. pelissä, ja sitten hän voitti erän ja voitti lopulta ensimmäisen erän 7-5.

toisessa erässä molemmat osapuolet pelasivat erittäin tiukasti. ei pystynyt katkaisemaan syöttöä 12 ensimmäisen pelin aikana, joten peli joutui tie-breakiin. tie-breakissä sinner johti alussa vahvasti 4-0. lopulta hän voitti tie-breakin 7-3 ja voitti toisen erän.

kolmannessa erässä sinner katkaisi tarjoilun kahdesti peräkkäin ja voitti neljä peräkkäistä peliä 2-2-tasatilanteen jälkeen. lopulta hän voitti kolmannen erän 6-2, mikä pyyhkäisi vastustajansa kolmessa peräkkäisessä erässä.

osapuolet taistelivat rajusti pelin aikana, ja draper oksensi ja hikoili sietämättömän kuumuuden vuoksi. tämä peli oli traaginen.

sinner on voittanut 10 peräkkäistä peliä cincinnati mastersin jälkeen. tällä kaudella hän johtaa miesten tennisjoukkuetta 34 kovalla kentällä voitolla. sinneristä tuli myös historian ensimmäinen italialainen pelaaja, joka pääsi us openin miesten kaksinpelin finaaliin. tämä on myös toinen kerta, kun sinner pääsee grand slam -finaaliin voitettuaan australian openin vuoden alussa. hän odottaa voittajaa kahden amerikkalaisen pelaajan tiafoen ja fritzin välillä kilpailemaan viimeisestä karsinnasta.