kolmas grand slam -kruunu jäi väliin! 35-vuotiaana kiinan golden flower tekee edelleen historiaa voittaen 2,04 miljoonaa palkintorahaa us openissa

2024-09-07

vuoden 2024 us openin naisten nelinpelin finaalissa, joka päättyi varhain aamulla 7. syyskuuta pekingin aikaa, 35-vuotias kiinalainen veteraani zhang shuai ja hänen kumppaninsa mladenovic hävisivät chichenolle 4-6, 3-6 kovan taistelun jälkeen. sarjat gram/ostapenko sijoittui toiseksi. zhang shuai jätti myös kolmannen naisten nelinpelin grand slam -mestaruuden.

pelin ensimmäisessä erässä zhang shuain yhdistelmä jäi alussa 0-3 jälkeen ja nappasi sitkeästi 4 tasapeliin. mutta ratkaisevassa 12. pelissä heidän syöttönsä katkesi ja he hävisivät ensimmäisen erän lukemin 4-6. toisessa erässä zhang shuai johti 3-1 yhdistelmäsetissä, mutta lopulta romahti ja hävisi 5 pistettä. pelin 3-6. lopulta zhang shuain yhdistelmä hävisi 2 erää peräkkäin ja voitti naisten nelinpelin toiseksi tämän vuoden us openin.

toiseksi sijoittumisestaan ​​huolimatta zhang shuai teki silti historiaa.hän antoi manner-kiinan naisten nelinpelaajien päästä menestyksekkäästi grand slam -finaaliin kuuden peräkkäisen vuoden ajan.voittettuaan toiseksi tämän vuoden us openin zhang shuai on jo voittanut 2 mestaruutta (2019 australian open, 2021 us open) ja 2 toista (2022 wimbledon, 2024 us open) naisten grand slam -nelinpelissä.

bonusten osalta zhang shuai sai tästä us openista yhteensä 287 500 dollaria (100 000 dollaria kaksinpelissä ja 187 500 dollaria nelinpelissä), mikä on noin 2,04 miljoonaa yuania.tämän kauden bonus on ylittänyt 550 000 dollaria ja urabonus 10,52 miljoonaa dollaria.

sijoituksen suhteen zhang shuain nelinpelin sijoitus nousi us openin toiseksi 1300 pisteellä 30 paikkaa 32. sijalle. jos hän jatkaa kumppanina mladenovicin kanssa australian avoimissa ensi vuonna, hänen ei tarvitse huolehtia ensimmäisellä kierroksella sijasta 2. tämä tarkoittaa myös sitä, että ensi vuonna meillä on vielä mahdollisuus nähdä 35-vuotias zhang shuai grand slam -areenalla, joka jatkaa jäljellä olevan energiansa käyttöä ja jatkaa suosikkitennisuransa parissa.