us open-zheng qinwen oli laimeassa tilassa ja hävisi sabalenkalle uudelleen 0-2 ja jäi naisten kaksinpelin välieristä väliin.

2024-09-04

aamulla 4. syyskuuta, pekingin aikaa, vuoden 2024 tennis grand slam us open jatkui naisten kaksinpelin toisen puoliajan neljänneksellä kiinan kultakukka zheng qinwen oli hidas eikä pystynyt suorittamaan kostoaan, 1-6/. 2-6 hävisi kaksi erää peräkkäin ja hävisi sitten 2. sijalle sabalenkalle, joka jäi väliin us openin naisten kaksinpelissä. toisessa ottelussa 13. sijalla oleva navarro voitti badosan suorissa sarjoissa 6-2/7-5. hän pääsi ensimmäisen kerran uransa välieriin sabalenkan kanssa us openin finaalipaikka.

zheng qinwen 0-2 sabalenka (1-6/2-6)

kiinan kultakukka zheng qinwen on noussut huimaa vauhtia kahden viime kauden aikana. hän on nyt kasvanut huippupelaajaksi tällä kaudella australian openissa juuri päättyneissä pariisin olympialaisissa hän voitti ennätysmäärän naisten tennistä. hän pelasi tässä us openissa sijalla 7. päättyään neljännesfinaaliin hän tapasi kakkossijan sabalenkan. jälkimmäinen on räjähtänyt kahden viime kauden aikana voittaen kaksi australian openin naisten kaksinpelin mestaruutta. pelottava voima antaa sille selvän edun naisten pelissä. kaksikko oli kohdannut kahdesti aiemmin ja zheng qinwen hävisi, mukaan lukien tämän kauden australian avointen naisten kaksinpelin finaalissa, kun zheng qinwen hävisi kaksi peräkkäistä erää vastustajalleen.

ensimmäisessä erässä zheng qinwen pakotti 40-40 tasapeliin vastustajan ensimmäisessä syöttöpelissä. toisessa pelissä zheng qinwenin syöttö ei ollut hyvässä kunnossa. vastustajansa hyökkäämään, sabalenka pakotti taitepisteen ja saavutti onnistuneesti 2-0-alun. kolmannessa pelissä zheng qinwen sai myös mahdollisuuden katkaista syöttöä, mutta hänen ja vastustajansa välillä oli edelleen aukko avainpallon käsittelyssä, eikä hän onnistunut tarttumaan tilaisuuteen tasapeli varmistaa ensimmäisen erän 6-1-voiton.