pariisin paralympialaiset|kolme peräkkäistä mestaruutta! zhou xia voitti ensimmäisen kultamitalin yleisurheilussa kiinan delegaatiolle

2024-09-02

alkuperäinen nimi: pariisin paralympialaiset |. kolme peräkkäistä mestaruutta! zhou xia voitti ensimmäisen kultamitalin yleisurheilussa kiinan delegaatiolle
china news service, pariisi, 30. elokuuta (reportteri wang zumin) pariisin paralympialaisten toisena päivänä kiinalainen yleisurheilija zhou xia voitti ensimmäisen yleisurheilukultamitalin kiinan urheiluvaltuuskunnalle naisten 100 metrin t35 finaalissa. ja saavutti kolme peräkkäistä paralympiavoittoa tässä projektissa.
30. paikallista aikaa, pariisin paralympialaisten toisena päivänä, alkoi yleisurheiluparalympiakilpailu 164 kultamitalilla. naisten 100 metrin t35 finaalissa "hunan girl" zhou xia saavutti kolme peräkkäistä mestaruutta ajalla 13,58 sekuntia ja voitti kiinan valtuuskunnan ensimmäisen yleisurheilukultamitalin pariisin paralympialaisissa.
zhou xian rinnalla taisteleva 20-vuotias kiinalainen teini-ikäinen guo qianqian voitti hopeamitalin ajalla 13,74 sekuntia. tämä on myös toinen kerta, kun kiinan joukkue voitti tapahtuman näissä paralympialaisissa miesten ratapyöräilyn miesten c1 3000 metrin yksilötakaa-ajon jälkeen. kultaa ja hopeaa.
tämä on kolmas kerta, kun zhou xia, 25, osallistuu paralympialaisiin. rion ja tokion paralympialaisissa hän voitti kaksi peräkkäistä mestaruutta naisten 100 ja 200 metrin t35-kilpailuissa ja teki maailmanennätykset molemmissa tapahtumissa tokion paralympialaisissa.
muissa aamulla pidetyissä yleisurheilun paralympiakisoissa kiinan joukkue voitti myös 2 hopeaa ja 1 pronssia: dong feixia ja zhou guohua voittivat hopeaa naisten kiekonheitossa f55 ja naisten pituushypyssä t11, ja anton quan voitti miesten keihään. f38 pronssia.
iltana 30. paikallista aikaa (varhain aamulla 31. pekingin aikaa) pariisin paralympialaiset tuottavat myös 8 kultamitalia miesten pituushypyssä t11-tasolla, naisten 200m t37-tasolla ja muissa tapahtumissa odotetaan edelleen kilpailevan kullasta ja hopeasta.
lähde: china news network