ningbon nuori pelaaja yan ziyi voitti toisen maailmanmestaruuden lisäämällä kultamitalin national youth teamiin

2024-08-31

chao news kirjeenvaihtaja litong chu zhanpeng toimittaja ying lei
ningbo-nuori yan ziyi voitti toisen maailmanmestaruuden. lähde: world athletics weibo
31. päivän aamuna pekingin aikaa tuli uutisia limasta, perusta. siellä pidetyissä vuoden 2024 nuorten (u20) yleisurheilun mm-kisoissa ningbo haishusta kotoisin oleva tyttö yan ziyi esiintyi vakaasti naisten keihäänheiton finaalissa. normaalilla tasolla, 63,05 metrin heitolla. tulokset voittivat helposti mestaruuden ja voittivat kiinan joukkueen kolmannen kultamitalin tässä nuorten mm-sarjassa. on syytä mainita, että tämä nuori pelaaja on vielä fuksi haishu middle schoolin vuoden 2024 luokassa.
u20-vuotiaiden yleisurheilun mm-urheilijoiden ikäraja on alle 20-vuotiaat. yan ziyi, joka matkusti tällä kertaa kansallisen nuorisojoukkueen kanssa, "taistelee isoja vastaan ​​pienten kanssa". kun yan ziyi "hyppäsi" osallistuakseen aikuisten kilpailuun kiinassa aiemmin, hän oli peloton ja saavutti häikäiseviä tuloksia.
ningbon nuori pelaaja yan ziyi voitti jälleen maailmanmestaruuden
tämän vuoden kesäkuun 15. päivänä yan ziyi voitti kansallisten nuorten (u20) yleisurheilun mestaruuskilpailujen ja nuorten yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen kokeet daqing cityssä heilongjiangin maakunnassa. hän heitti tuolloin myös hyvän tuloksen 62,96 metriä ensimmäisessä koeheitossa. tällä tuloksella hän varmisti mestaruuden.
aiemmin yan ziyi oli kilpaillut aikuisten pelaajien kanssa monissa kansallisissa kilpailuissa ja voittanut mestaruuden. esimerkiksi vuoden 2024 yleisurheilun heittoryhmäkilpailussa (toinen asema), joka pidettiin chengdussa tämän vuoden huhtikuussa, yan ziyi voitti mestaruuden 61,83 metrin heitolla finaalissa heitettyään erinomaisen tuloksen 62,23 metriä naisten keihässä. karsintakierros. tässä karsintakilpailussa suoritettuaan yan ziyistä tuli ensimmäinen ningbon urheilukoulun opiskelija, joka saavutti kansainvälisen urheilijan tason.
myöhemmin naisten keihäänheiton finaalissa vuoden 2024 kansallisessa yleisurheilun grand prix'ssa (site 2) yan ziyin viimeinen heitto oli 64,28 metriä, mikä asetti uuden u20-ikäisten nuorten maailmanennätyksen. on kerrottu, että yan ziyi on äskettäin kärsinyt vyötärö- ja olkapäävammoista nuorten mm-kisoihin osallistumisen tavoitteena on tehdä parhaansa pahentamatta vammaa. vammojen lisäksi matka perun limaan kesti noin 30 tuntia. pitkä lento väsytti myös vyötäröä. siksi nuorena pelaajana yan ziyin osallistumisen edellytys tällä kertaa on, että vamma ei voi jatkaa pahenemista.