Henan "Thunderbolt Girl" tekee historiaa olympiapalkintokorokkeella, Liu Qingyi: Jatkan tanssimista ja unelmieni tavoittelua

2024-08-11

10. elokuuta kiinalainen pelaaja Liu Qingyi oli palkintoseremoniassa. Kuva: Xinhua News Agencyn toimittaja Shen Bohan
10. elokuuta naisten pronssiottelussa breiktanssin ottelussa Pariisin olympialaisissa Kiinan joukkueen pelaaja Liu Qingyi voitti hollantilaisen Indiyan ja voitti pronssia. Kuva: Xinhua News Agency -toimittaja Liu Yongzhen
□Erityiskirjeenvaihtajamme Huang Hui ja Henan Dailyn koko mediatoimittaja Wang Weihao
"Tämä on ensimmäinen pronssimitalini. Ei ole helppoa voittaa mitalia olympialaisissa Varhain aamulla 10. elokuuta Pekingin aikaa Liu Qingyi jakoi toimittajille seka-haastattelualueella Break-tanssikilpailun ulkopuolella Place dessa." La Concorde Pariisissa Tässä vaiheessa naisten break-tanssitapahtuman finaalit Pariisin olympialaisissa olivat juuri päättyneet, ja tämä Henan-tyttö voitti pronssia. Break-tanssitapahtuman debyyttinsä jälkeen tämä pronssimitali loi myös Kiinan urheilun historian. Samalla tämä oli myös ensimmäinen Henan-urheilijoiden voittama mitali Pariisin olympialaisissa. Mestaruuden voittivat japanilainen Ami Yuasa ja liettualainen teini Dominika.
Pariisin olympialaisten naisten breakdancing-kilpailussa 16 kilpailijaa jaettiin ensin neljään ryhmään round robin -kilpailuun. Jokaisen ryhmän kaksi parasta eteni puolivälieriin ja selvisi sitten yhden pudotuskierroksen kautta finaaliin mestari päätettiin.
Liu Qingyi eteni menestyksekkäästi kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla ryhmäkierroksessa ja voitti ukrainalaisen Katen puolivälierissä päästäkseen välieriin. Myöhemmissä välierissä Liu Qingyi kohtasi liettualaisen teini-ikäisen Dominican, joka oli voittanut kaikki kolme edellistä ottelua. Tässä semifinaalissa Liu Qingyi oli täydessä tulessa heti astuessaan lavalle ja otti johtoaseman liikkeiden tekemisessä. Sarja "voimaliikkeitä" (voimaliikkeitä) oli täynnä intensiteettiä ja integroitui täysin DJ:n musiikkiin. ja live-tunnelmaa, ja se toi yleisöltä hurraavia huutoja. "Taistelutanssin" jälkeen Liu Qingyi hävisi valitettavasti 1:2 ja osallistui pronssiaisteluun.
Puhuessaan tappiostaan ​​semifinaalissa, Liu Qingyi sanoi: "Hip-hop-tanssissa on monia tyylejä. Tämä kilpailu sai minut tuntemaan, että se voisi olla hieman enemmän "TYYLI" (suosittu), ja minun tyylini on enemmän vaikea, räjähtävämpi ja keskittyneempi." Kokonaissuoritus. Mutta tämän päivän pelin erotuomarit eivät ehkä kiinnitä erityistä huomiota näihin asioihin, joten yritin vain parhaani tehdäkseni sitä, mitä halusin tehdä, ja yritin parhaani tehdäkseni sen, mitä halusin tehdä. Odotin, mutta tulos ei ollut minun hallinnassani, vaikka se saattaa saada kaikki hieman pettymään, mielestäni tulos on otettava rauhallisesti.
Liu Qingyin vastustaja pronssiottelussa oli hollantilainen tähti Intia, joka voitti hänet lohkovaiheessa. Itse asiassa Liu Qingyi ja Intia eivät vain pelanneet toisiaan vastaan ​​kahdesti kilpailussa sinä päivänä, he ovat molemmat mestarit kansainvälisessä kilpailussa. He ovat myös kohdanneet useita kertoja aiemmissa kilpailuissa. Outbreak 2022 hip-hop-kilpailussa elokuussa 2022 Liu Qingyi voitti Intian finaalissa ja voitti ensimmäisen maailmanluokan kiinalaisen breaktanssin mestaruuden, mikä virkistää kiinalaisen breaktanssin historiaa.
Vaikka pronssiottelu oli hänen kuudes esiintymisensä yhden päivän aikana, Liu Qingyi säilytti silti runsaasti fyysistä voimaa. Hänen liikkeensä ovat rajuja ja voimakkaita, ja hänen vaikeutensa ja ilmeisyytensä ovat molemmat erinomaisia. Se on "iso kohtaus", joka löytyy vain finaalista. Sitä vastoin aiemmin erittäin hyvin esiintynyt Intia vaikutti hieman voimattomalta. Lopulta Liu Qingyi voitti 2:1 ja voitti pronssia.
Voiton jälkeen Liu Qingyi arvioi pronssiottelun: "Tämä on myös vanha kilpailija. Kaikilla on voittoja ja tappioita. Itse asiassa olen melko tunteellinen. En vain halua hävitä hänelle ja haluan todistaa olevani. paremmin kuin hän "asioita" olen myös valmistautunut, välieristä tai finaalista riippumatta, "asiat" ovat joka tapauksessa täällä. Tärkeintä on voittaa psykologiset esteet ja ole oma itsesi!" Mitä tulee kuiluun hänen ja mestarin välillä, Liu Qingyin vastaus on "oikea aika ja oikea paikka". Ihmisyys ja harmonia ovat välttämättömiä."
Liu Qingyin voittama pronssimitali on Kiinan ensimmäinen mitali break-tanssista olympialaisissa. Henan-tyttö sanoi: "Tämä on virstanpylväs, jonka avulla useammat ihmiset ymmärtävät break-tanssia ja inspiroivat enemmän ihmisiä. sinnikkyyttä, joten uskon, että tällä pronssimitalilla voi olla rooli break-tanssin kehityksen edistämisessä Kiinassa.
Haastattelu oli loppumassa, ja toimittaja pyysi Liu Qingyitä kuvailemaan tämän hetken tunteitaan. "Se on sekoitus makuja." Liu Qingyi sanoi.
Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Liu Qingyi puhui myös olympialaisten osallistumisen palkinnoista: "Olen erittäin iloinen voidessani osallistua olympialaisiin, ja olen myös ylpeä voidessani seistä olympialaisten palkintokorokkeella. Kaikkien rohkaisu ja tuki ovat minulle sysäys.
Lisäksi Liu Qingyi myönsi lehdistötilaisuudessa, että viime vuosien olympialaisten valmistautuminen ei ole antanut hänelle vain saavutuksia: "Koska olen viime vuosina harjoitellut ja kilpaillut usein ulkomailla, ja minuun on vaikutettu. Maailman break dance -tunnelman myötä se on myös minulle hieno kokemus, kun olen tutustunut koko maailman hip-hop-kulttuuriin, minulla on selkeämpi käsitys siitä, mitä haluan tehdä Olympialaiset ovat itsensä kasvun kokemus.”
Puhuessaan siitä, että breakdanssia ei enää sisällytetä seuraaviin Los Angelesin olympialaisiin, Liu Qingyi ilmaisi rauhallisesti: "Jatkan tanssimista, teen mitä haluan ja jatkan unelmieni tavoittelua."
Liu Qingyi, jolla on vahva räjähdysvoima ja joka uskaltaa haastaa liikkeiden vaikeudet, on kotoisin Xinxiangista. Hän oli nuori lahjakkuus, jonka maakuntamme löysi valmistautuessaan 2019 National Youth Games -kilpailuihin. Syyskuussa 2021 Liu Qingyi voitti naisten mestaruuden 14. kansallisissa kisoissa ensimmäistä kertaa perustetussa break dance -tapahtumassa. Vuonna 2022 Liu Qingyi alkoi loistaa kansainvälisellä areenalla voittamalla Outbreak 2022 Street Dance Competitionin ja vuoden 2023 TheNotoriousIBE International Break Dance Competitionin ensimmäistä kertaa maailman parhaissa break-tanssikilpailuissa. Lokakuussa 2022 Liu Qingyi voitti breikitanssin maailmanmestaruuskilpailujen kakkossijan ja voitti Kiinan joukkueen historian ensimmäisen breikitanssin maailmanmestaruuden mitalin. Lokakuussa 2023 Liu Qingyi voitti ensimmäisen naisten break-tanssin mestaruuden Hangzhoun Aasian kisoissa. Hän ei ainoastaan ​​loi historiaa, vaan pääsi myös Pariisin olympialaisiin. On syytä mainita, että henkilö, joka hävisi finaalissa Liu Qingyille, oli olympialaiset voittanut japanilainen pelaaja ja vuoden 2023 MM-mestari Yuasa Ami.
Breikkitanssin maailmassa vuonna 2005 syntynyt Liu Qingyi antoi itselleen nimen "671", joka on homofoninen Liu Qingyille. Odotan innolla, että "671" jatkaa korkealla lentämistä unelmien tavoittelemisen matkalla.