Järkyttävä ottelu Kiinan superliigassa: Changchun Yatai 2-0 Wuhan Sanzhen, oma maali ja punainen kortti sekaisin, Tan Long teki voittajan

2024-08-11

Kiinan superliigan 22. kierroksen rajussa välienselvittelyssä Changchun Yatai kohtasi Wuhan Three Townsin kotonaan. Changchun Yatai menestyi heikosti ensimmäisissä 22 liigapelissä, voitti vain 5 peliä, hävisi 11 peliä ja tasoitti 6 ottelua. Varsinkin viimeisissä 5 pelissä he kärsivät 4 tappiota. Viimeisessä pelissä he hävisivät 0-4 Chengdu Chengdulle, ja heidän tilansa on huolestuttava. Kuitenkin Changchun Yatai, joka palasi kotikentälleen tässä kampanjassa, voitti Wuhan Three Townsin 2-0 ja teki onnistuneesti kaikki kolme pistettä.

Changchun Yatai omaksui 433:n hyökkäävän muodostelman tässä pelissä, jossa Serginho, Beric ja Tan Long muodostivat etukolmikon, Liao Chengjian, Wang Yu ja Zuyi olivat kumppaneita keskikentällä ja Li Shenyuan, Su Zu ja Rossi Qi ja He Yiran. linjassa Wu Yaken vartioiessa maalia. Wuhanin kolme kaupunkia lähettivät ulkomaisen avun joukkoja, mukaan lukien Enrique, Balde, Joca, Mendes ja Park Ji-soo.

Vain 9 minuutin pelin jälkeen Zui lähetti tarkan pitkän syötön keskikentällä ja takakentälle ja teki maalin yhdellä laukauksella. Tämä tavoite sai Wuhanin kolme kaupunkia vaikeuksiin. 20. minuutilla Zuy murtautui jälleen rangaistusalueelle ja vastustajan maalivahti torjui hänen laukauksensa. Neljä minuuttia myöhemmin Romario teki hienovaraisen tippuun vasemmalta ja syötti, mutta maalivahti pelasti pallon.