wu yanni puhui grand slam -turnauksensa jälkeen: olympiatavoitteena on olla kahdeksan parhaan joukossa, mutta se on kaukana, ja hänen ja eurooppalaisten ja amerikkalaisten pelaajien välillä on valtava kuilu.

2024-09-17

quzhoussa, zhejiangin osavaltiossa pidetyssä yleisurheilun kansallisten mestaruuskilpailujen naisten 100 metrin aitajuoksun finaalissa wu yanni voitti mestaruuden ajalla 13,05 sekuntia. hän kuitenkin sanoi pelin jälkeen vaatimattomasti olevansa edelleen kaukana maailman korkeimmasta tasosta.

eilen illalla pidetyssä finaalissa liu jingyang, guangdongin kolmiotteen pelaaja, hylättiin aseen hyppäämisen vuoksi. kun ase ammuttiin uudelleen, wu yanni ylitti linjan ensimmäiseksi suurella edulla ja juoksi lopulta ajan 13,05 sekuntia, 0,34 sekuntia ennen toista sijaa.

voitettuaan kansalliset mestaruuskilpailut wu yanni voitti kansalliset sisämestaruuskilpailut + mestaruudet + mestaruudet samana vuonna ensimmäistä kertaa urallaan saavuttaen kotimaisen vuotuisen grand slamin. hän jäi viime vuonna väliin mestaruudesta universiadit-kilpailuvelvoitteiden vuoksi, mutta viimein korjasi sen tänä vuonna.

harmi, että naisten 100 metrin aitajuoksun alkuerissä ja pariisin olympialaisten ylösnousemuskilpailussa wu yannin tulokset olivat 12,97 sekuntia ja 12,98 sekuntia, ja välierät jäivät väliin.

tältä osin wu yanni sanoi: "verrattuna eurooppalaisiin ja amerikkalaisiin urheilijoihin, voimani ovat todellakin paljon heikommat. tunnen vain, etten ole samalla tasolla, joten on monia asioita, joita on vahvistettava. kun menen olympialaisissa tavoitteeni on itse asiassa olla kahdeksan parhaan joukossa, mutta tämä tavoite ei ole minulle hyvä. se on todella kaukana, mutta uskon, että olen motivoituneempi lähivuosina, olipa se sitten valmistautuminen. peleihin tai harjoitteluun."