10-miehen saudi-arabian joukkueen 1-2-tappion jälkeen jalkapallomaajoukkueen tulisi harkita vakavasti valmentajan vaihtoa koskevia vaatimuksia.

2024-09-15

unelmaaloitus, painajainen loppu – tämä on käsikirjoitus, jonka kiinan miesten jalkapallomaa on kirjoittanut mm-karsintakierroksen toisella kierroksella saudi-arabiaa vastaan.
he tekivät maalin 14. minuutilla ja saivat numeerisen edun 19. minuutilla. kiinan miesten jalkapallomaajoukkue kuitenkin hävisi pelin, ja lopulta vastustaja kaatui 1-2. kun viimeinen vihellys soi, 48 628 fania, jotka saapuivat barracuda bay football stadiumille, eivät kyenneet peittämään pettymystään.
tämä on epäonnistuminen, jota ei voida hyväksyä. verrattuna tulokseen peliprosessi oli yhtä turhauttava kuin tappio japanille 0-7. valmentaja ivankovic teki anteeksiantamattomia virheitä komennossa, ja hänen suunnittelunsa paikan päällä oli täysin käsittämätöntä. sen sijaan, että sanoisi, että saudi-arabian joukkue, josta puuttui yksi pelaaja, yritti parhaansa kääntää pelin päinvastaiseksi, oli parempi sanoa, että jalkapallomaajoukkue, joka oli mennyt johtoon aikaisin, tuhosi pelkurimaisesti melkein saamansa kolme pistettä. pelkuruuden prosessi oli jyrkkä vastakohta jättimäiselle julisteelle, joka peitti kolmikerroksiset katsomot ja jossa luki "fight for the country", jonka fanit asettivat ennen pelin alkua.
kiinan joukkue sai unelma-alun jiang shenglongin kanssa
"kiitos faneille heidän tuestaan ​​koko pelin ajan. tämä on todella valitettava tappio. pelaajat kaikki suoriutuivat erittäin kovasti, mutta joukkue ei pystynyt puolustamaan näitä kahta potkua pelin jälkeen, kun ivankovi kun kohtasi." kun toimittaja kysyi, haluaisiko hän lähteä pois luokasta, qi sanoi: "tätä kysymystä ei pitäisi esittää kanssani. tavoitteemme päästä ryhmän neljän parhaan joukkoon ja päästä seuraavaan vaiheeseen ei ole muuttunut. vielä kahdeksan peliä jäljellä, ja teemme edelleen kovasti töitä, ja luotan tämän joukkueen tulevaisuuteen.
vain 14 minuutin pelin jälkeen jiang shenglong potkaisi kulmapotkun fernandolta ja hyppäsi korkealle maaliin, jolloin vastustajan pelaaja teki oman maalin. välittömästi sen jälkeen vastustajan keskikenttäpelaaja mohamed cano potkaisi pallon tahallaan kaatuttuaan maahan. hän potkaisi jiang shenglongia vatsaan ja erotuomari potkaisi hänet suoraan ulos. käsittämättömän alun jälkeen jalkapallomaajoukkueen etu päättyi tähän. jalkapallomaajoukkueen pallonhallintaprosentti oli ensimmäisellä puoliajalla vain 31 %. oli täysin mahdotonta nähdä, että saudi-arabian joukkueen täytyi pelata yhdellä pelaajalla suurimman osan ajasta.
syynä on se, että kiinan joukkueelta puuttuu järjestäjiä, jotka pystyvät pitämään palloa keskikentällä, eikä taktiikkaa ole suunniteltu sen mukaisesti. pelaajien juoksu ilman palloa on puutteellinen, ja palloa kuljettavat pelaajat ovat rajallisia eivätkä pääse pakoon vastustajan painostusta on lopulta vaikea käyttää numeerista ylivoimaa ja tehokasta hyökkäystä. saudi-arabian joukkue, jolla oli yksi pelaaja vähemmän, teki usein uhkaavia hyökkäyksiä hävittyään pallon ja tasoitti kulmapotkun 39. minuutilla.
jos ensimmäinen päästetty maali vaatii pelaajilta enemmän vastuuta, ivankovic on vastuussa maalin päästämisestä 90. minuutilla. puoliajalla hän korvasi jiang guangtain nivusvammalla wang shangyuanilla. fyysisesti uupunut saudi-arabian joukkue kutistui vähitellen omaan puoliskoon. , korvasi wu lein zhang yuningilla 70. minuutilla, eikä vaihtoja ole tehty sen jälkeen.
vasta 84. minuutilla, kun zhu chenjie ja xie wenneng kumpikin putosivat maahan ja kouristivat, hän paniikkiin ja valmistautui vaihtoihin. vain kaksi minuuttia sen jälkeen, kun huang zhengyu korvasi xie wennengin passiivisesti, saudi-arabian joukkue teki jälleen maalin kulmapotkulla 90. minuutilla. tällä hetkellä ivankovic korvasi alan ja lin liangmingin, mutta nämä kaksi vaihtoa olivat menettäneet merkityksensä, eikä aikaa ollut enää tarpeeksi kiinan joukkueelle.
ivankovicilla oli omat syynsä vaihtoon "joukkue toimii hyvin" ja "kaksi siipiä ovat edelleen vaikuttavia". fernandon, xie wennengin, baihe lamun ja muiden fyysinen kunto on kuitenkin loppunut jo pitkään, eikä ivankovic ole käyttänyt täysin elinvoimaa penkillä eikä lähettänyt selkeää signaalia kentällä oleville pelaajille. sitä vastoin saudi-valmentaja mancini käänsi tilanteen 81. minuutilla vaihtamalla kolme pelaajaa, mikä vaikutti vielä ironisemmalta.
ollakseni rehellinen, jalkapallomaajoukkueen odotettiin häviävän 18 parhaan joukon kahdella ensimmäisellä kierroksella, mutta näiden kahden pelin prosessia ei voinut hyväksyä jokainen kiinalainen fani. wang dalein itsesyytös "minua häpeän edelleen" eilen ja li lein lupaus ennen peliä, että "kaikki näkevät upouuden jalkapallomaajoukkueen", ovat edelleen korvissani, mutta jalkapallomaajoukkue antoi jälleen kerran faneille ja itselleen raskas isku. siitä, pitäisikö ivankovic erottaa luokasta, tulee epäilemättä kiinan jalkapalloliitolle toinen vaikea ongelma.
(tämän sanomalehden erityinen sähke dalianista 10. syyskuuta)
kirjailija: chen haixiang
teksti: reportteri/chen haixiang kuva: visual china toimittaja: wu yulun toimittaja: shen lei
ilmoita lähde, kun painat tämän artikkelin uudelleen.