national track cycling championships, guangdongin urheilija li zhiwei voittaa kultaa

2024-09-12

syyskuun 10. päivänä vuoden 2024 kansalliset ratapyöräilyn mestaruuskilpailut ja vuoden 2024 nuorten ratapyöräilyn mestaruuskilpailut pidettiin baiyen urheilukoulutustukikohdassa liaoningin maakunnassa. urheilija li zhiwei huangcun sports training centeristä guangdongin maakunnassa voitti aikuisten miesten kultamitalin. rotu.
tämä mestaruus kestää 6 päivää ja on jaettu miesten ja naisten aikuisten ja nuorten ryhmiin. tapahtumat sisältävät sprinttikilpailun, 1 km:n aika-ajon, 250 metrin aika-ajon, keirin-kilpailun, henkilökohtaisen takaa-ajon, yleiskilpailun, madisonin kilpailun ja joukkuesprintin. kisa, joukkuetakaa jne. vuoden korkeimman tason ratapyöräilytapahtumana tämä mestaruus on myös 15. kansallisten kisojen pistekilpailu. mukana oli yli 400 urheilijaa 23 maakunta- ja kuntajoukkueesta eri puolilta maata.
tuona päivänä li zhiwei edusti guangdongin joukkuetta aikuisten miesten kilpailun finaalissa. kilpailussa hän ei pelännyt vahvoja vastustajia, uskalsi taistella ja taisteli sinnikkäästi erinomaisella teknologiallaan ja vahvalla psykologisella laadullaan voitti vastustajansa ja voitti kultamitalin luomalla guangdongin pyöräilymestaruuden perustamisestaan ​​vuonna 1998, ja se on voittanut miesten sprintin mestaruuden ensimmäistä kertaa kansallisissa ratapyöräilyn mestaruuskilpailuissa. uskalla taistella, olla hyvä taistelemassa ja rohkeutta voittaa" maan korkeimmalla tasolla.
tämän vuoden heinäkuussa li zhiwei myönsi kiinan pyöräilyliiton kansainvälisen urheilijan tittelin, ja hänet valittiin kiinan pyöräilyjoukkueeseen pariisin olympialaisissa. on syytä mainita, että hän on ensimmäinen henkilö guangdongissa, joka pääsee pyöräilyn olympialaisiin.
on raportoitu, että li zhiwei, joka syntyi zhaoqingissa guangdongin osavaltiossa vuonna 2004, on voittanut mitaleja pyöräilytapahtumissa eri puolilla maata ja guangdongissa monta kertaa. vuoden 2024 aasian ratapyöräilyn mestaruuskilpailuissa li zhiwei voitti kolmannen sijan miesten joukkuesprintissä, toisen sijan miesten henkilökohtaisessa sprintissä, toisen sijan miesten keirinissä ja miesten 1 km:n yksilöllisen aika-ajon mestaruuden.