puhutaan häviöstä isolla pisteellä ivan: teemme sen yhteenvedon palatessamme

2024-09-06

johtettuaan joukkueen 0-7 tappioon, jalkapallomaavalmentaja ivankovic sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hän johtaisi pelaajansa analysoimaan ja ratkaisemaan puolustusongelmia huolellisesti.

lehdistötilaisuudessa ivan onnitteli ensin japanin joukkuetta voitosta: "tämä on erittäin vaikea peli. japanin joukkue on erittäin vahva. he eivät ole vain aasian huippujoukkue, vaan myös maailmanluokan joukkue."

mitä tulee jalkapallomaajoukkueeseen, joka päästi 7 maalia yhdessä ottelussa, ivan sanoi: "seuraavien yhdeksän ottelun edessä meidän on todellakin tehtävä hyvä yhteenveto. teimme paljon puolustusvalmisteluja edellisissä valmisteluissa, mutta tänään päästimme maalin. on totta, että meidän ei olisi pitänyt myöntää paljon. palaamme takaisin ja analysoimme ja ratkaisemme puolustusongelmat pelaajien kanssa.

päästettyään 2 maalia ensimmäisellä puoliajalla ivankovic muutti keskikentän kokoonpanoa 442:sta 532:een, mutta tämä muutos ei parantanut jalkapallomaajoukkueen puolustusta. tältä osin ivan sanoi: "meille ensimmäisen puoliajan prosessi, erityisesti pallon luovuttaminen viimeisessä vaiheessa, sai meidät tuntemaan ongelman. siksi lisäsimme ihmisten määrää takalinjassa toisessa vaiheessa. puolet, toivoen nopeiden siirtymien vahvistamista, mutta tärkeimmässä korostettavassa asiassa on paikannusongelmia, joita tulee analysoida ja ratkaista myöhemmin tällainen peli tuo erittäin hyvää kokemusta ja oppia nuorille.

lähde: beijing news sports

toimittaja: li li