finaali! pöytätenniksen naisten kaksinpelin valtakunnallinen finaali päättyi neljä pelaajaa 0:3.

2024-09-02

syyskuun 2. päivänä, pekingin aikaa, on käynnissä ittf wtt -haarahevoskilpailu. tämän aseman avoimessa on julkistettu kaikki viisi yksilöä. yksittäinen mestari saa 125 pistettä nuorten kansallisten pöytätennispelaajien esitykset olivat epätyydyttävät, ilot ja surut sekoitettuna. lopulta kolme kruunua päättyi ja naisten kaksinpeli jäi mestaruudesta kahdessa peräkkäisessä avoimessa turnauksessa.

naisten nelinpelin puolivälierissä kansalliset pöytätennispelaajat wang xiaotong/han feier voittivat intialaiset selvakumar/goyal 3:1, kun taas qin yuxuan/zong geman voitti kolme peliä peräkkäin ja voitti vastustajansa magdi 3:0/. elkbayeva ja hakkuriyhdistelmä zhu sibing/yang yiyun voittivat myös kolme peräkkäistä peliä, 3:0 intialaiset das/naina, xu yi/fan shuhan pelasivat kaikki viisi peliä, kokonaispistemäärällä 3:2 intia pelaajat kutumbale/gore jättivät väliin. mahdollisuus voittaa kansallisen pöytätenniksen naisten nelinpelin välierät.

seuraavaksi naisten nelinpelin välierät jatkuivat pöytätennispelaajat xu yi/fan shuhan voittaen kolme peräkkäistä ottelua 11:2, 12:10, 11:5 kokonaispisteillä 3:0 ja puhtaalla. arkki joukkuetovereita vastaan ​​wang xiaotong/han fei, joka eteni ensimmäisenä finaaliin. toisessa semifinaalissa hakkuriyhdistelmä zhu sibing/yang yiyun teki hienon paluun jäätyään jälkeen 1:2 ja lopulta eliminoi joukkuetoverinsa qin yuxuanin/zong gemanin kokonaispisteillä 3:2.

välittömästi naisten nelinpelin finaalin jälkeen pöytätennismaajoukkue xu yi/fan shuhan voitti mestaruuden kokonaistuloksella 3:1 hakkuriyhdistelmää zhu sibing/yang yiyun vastaan. sekanelinpelin finaalissa kansallinen pöytätennisjoukkue voitti myös mestaruuden ja toiseksi sijoittuneen xue fei/wang xiaotong pelasi viisi peliä yhteensä 3:2 yuan lizen/zong gemania vastaan ​​ja voitti mestaruuden. miesten nelinpelissä kilpailuun ilmoittautui kahdeksan henkilöä, mutta he hävisivät finaalissa ranskalaiselle seyfried/lambit-yhdistelmälle mestaruus.

miesten kaksinpelin finaalissa kansallinen pöytätennispelaaja xue fei voitti kolme peräkkäistä peliä hävittyään ensin yhden pelin kokonaispistemäärällä 3:1, voitti japanilaisen ryoichi yoshiyaman ja voitti mestaruuden. tiedäthän, että tällä sivustolla on 7 pelaajaa miesten kaksinpelin kahdeksan parhaan joukossa. onneksi xue fei ei menettänyt ketjuaan ja piti kiinni viimeisestä puolustuslinjasta. naisten kaksinpelin finaalissa kansallinen pöytätennishakkuri yang yiyun hävisi kolme peliä peräkkäin kokonaispisteillä 0:3 japanilaiselle lukiolaiselle sakura yokoille ja jäi mestaruudesta väliin.

pöytätennismaajoukkue voitti lopulta miesten kaksinpelin, naisten nelinpelin ja sekanelinpelin mestaruuden tämän sivuston avoimessa kilpailussa. japanilainen naisten kaksinpeli saki sakura yokoi pudotti neljä kansallista pöytätennispelaajaa peräkkäin ja voitti menestyksekkäästi mestaruuden, mikä on erittäin arvokasta. viimeisessä avoimessa turnauksessa japanilainen hakkuri hashimoto voitti myös neljä kansallista pöytätennispelaajaa peräkkäin voittaakseen mestaruuden. pöytätenniksen naisten yksinpeli on hävinnyt kaksi peräkkäistä mestaruutta pöytätennismaajoukkueen uuden sukupolven rakentaminen on paljastanut monia ongelmia, jotka on ratkaistava nopeasti valmennushenkilökunnan toimesta ei yleensä ole hyvä pelaamaan erityistyylejä.