uutiset

18 pisteen tappio! sparks menetti toisen peräkkäisen voittonsa, ja li yueru räjähti: 4/7 osumasta, joukkueen ennätys 14 pistettä

2024-09-02

syyskuun 2. päivänä pekingin aikaa wnba:n runkosarja jatkuu, kun los angeles sparks pelaa kotonaan atlanta dreamia vastaan. tässä pelissä dream astui tilaan ja kasvatti pian pisteeroa ensimmäisellä neljänneksellä. lopulta dream voitti sparksin 80-62 ja katkaisi heidän 4 pelin tappioputkensa.

ottelun ensimmäisellä neljänneksellä howard otti johtoon ja osui kolmososiin, ja charles teki peräkkäisiä pisteitä, ja dream nousi ja käänsi pöydät, jolloin hän aloitti täydellisesti 9-0. sparks pelasi yli 3 minuuttia ennen kuin luotti sensin hyppääjään katkaistakseen alijäämän, howard teki kolmiosoittimen, kanada osui hyppääjään ja dream johti 16-4. sparks pysäytti verenvuodon, mutta charles jatkoi pisteiden keräämistä maaliin ensimmäisellä neljänneksellä sparks jäi 12-25.

toisella neljänneksellä kahden joukkueen hyökkäysrytmi oli jonkin verran pysähtynyt, ja coffey vastasi hitaasti kolmipisteeseen jahdatakseen 21-29. kanadan hyppylaukaus vakiinnutti tilanteen, gray heitti kaksi vapaaheittoa, jackson auttoi sparksia puremaan, howard ja charles olivat edelleen erinomaisessa kunnossa, mikä auttoi dreamin avaamaan pisteet uudelleen. stevens teki lisäpisteitä korin alle, mutta charles teki edelleen pisteitä, gray teki myös läpimurron, shimon teki hyppääjän ja dream aloitti 14-4-hyökkäyksen 43-25-johtoon. jackson iski kolmen osoittimen pysäyttääkseen verenvuodon, howard vastasi, hanby teki maalin korista ja dream johti sparksin 46-30 puoliajan lopussa.