kun heräsin, kolme kiinalaista pelaajaa pääsi us openin 32 parhaan joukkoon!

2024-08-29

yhdistäen kädet päästäkseen us openin kolmannelle kierrokselle, zheng qinwen, wang yafan ja shang jincheng läpäisivät testin

varhain aamulla 20. päivänä pekingin aikaa, us tennis openin naisten kaksinpelin toisella kierroksella, kiinalainen zheng qinwen voitti venäläisen erica andreevan 2-1 ja eteni menestyksekkäästi kärkeen. 32. 2 tunnin ja 28 minuutin kilpailun jälkeen zheng qinwen voitti andreevan 6-7, 6-1, 6-2 hävittyään ensimmäisen erän ja eteni onnistuneesti. zheng qinwen tarjosi yhteensä 20 ässää koko pelin aikana, kun taas andreevalla vain 2. zheng qinwen voi saada us$215 000 (yli 1,53 miljoonaa yuania) bonuksen voittamalla kaksi ensimmäistä kierrosta. seuraavalla kierroksella zheng qinwen kohtaa saksalaisen jules niemeyerin.

ensimmäisessä erässä andreeva siirtyi toisessa pelissä 2-0 johtoon zheng qinwen murtautui nopeasti takaisin kolmannessa erässä ja piti sitten syöttöä 2-2. kuudennessa pelissä andreeva katkaisi syöttönsä uudelleen tilanteessa 4-2. sitten molemmat ylläpidetyt palvelevat 6-6 suhteellisen tasaisesti. tasapelissä andreeva voitti 7-3 ja johti zheng qinwenin 1-0.

toisessa erässä zheng qinwen voitti kaksi peräkkäistä peliä ja voitti helposti 6-1. kolmannessa ratkaisevassa erässä zheng qinwen siirtyi johtoon murtaessaan syöttöä 1-0. toisessa pelissä zheng qinwen löi kaksi ässää ja piti sitten syöttöä 2-0. viimeisessä 8. pelissä zheng qinwen tarjosi ja voitti pelin 6-2 ja käänsi tilanteen 2-1.

toinen kiinalainen wang yafan voitti ranskalaisen parryn suorissa sarjoissa ja eteni us openin naisten kaksinpelissä 32 parhaan joukkoon. kahden erän pisteet olivat: 6-0, 6-4 wang yafan antoi vastustajalle munan ensimmäisessä erässä. tämä on ensimmäinen kerta, kun wang yafan on urallaan saavuttanut us openin 32 parhaan joukkoon, ja toinen kerta uransa aikana, kun hän on saavuttanut grand slam -turnauksen 32 parhaan joukkoon. wang yafan kohtaa azarenkan ja brelin voittajan seuraavalla kierroksella.

us openin miesten kaksinpelin toisella kierroksella kiinalainen teini shang juncheng voitti baenan suorissa sarjoissa ja eteni us openin miesten kaksinpelin 32 parhaan joukkoon. kolmen erän pisteet olivat: 6-2, 6-3, 7-6(2). tämä on ensimmäinen kerta hänen uransa aikana, kun shang juncheng on saavuttanut miesten kaksinpelin 32 parhaan joukkoon us openissa aika oli tämän vuoden australian avoimet. shang juncheng kohtaa ruddin ja ranskalaisen veteraani monfilsin voittajan seuraavalla kierroksella.