Zheng Qinwen peruutti ja voitti! Netizen: Liian innostunut nukkumaan

2024-08-27

Varhain aamulla 27. elokuuta, Pekingin aikaa, US Openin naisten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella olympiakultamitalisti ja 7. siemen Zheng Qinwen voitti paikallisen villikorttipelaajan Anisimovan 4-6, 6-4, 6-2. pakeni niukasti.
Ensimmäisessä erässä Zheng Qinwen putosi alussa ja ajoi sitten 1-5:stä 4-5:een. Anisimova kesti kuitenkin vauhtia ja voitti ensimmäisen erän 6-4. Toisessa erässä Zheng Qinwen voitti 6-4 asteittain toisessa erässä ja löi useita ässää. Kolmannessa erässä Anisimovalla näytti olevan oikean käden vamma, mutta hän pysyi pelissä ja Zheng Qinwen voitti lopulta 6-2.
Seuraavaksi Zheng Qinwen kohtaa Andreevan. Zheng Qinwen sanoi pelin jälkeen: "Olen erittäin onnellinen voitettuani olympiakultaa aiemmin, mutta nyt minun on keskityttävä US Openiin."
Pelin jälkeen Zheng Qinwen lähetti myös heti: "Ensimmäinen kierros, US Open on käynnissä."
Verkkokäyttäjät ovat innoissaan ja kannustavat Zheng Qinwenin puolesta!
Kuuluisa kommentaattori Zhan Jun julkaisi artikkelin pilkatakseen Zheng Qinwenin voittoa: Zheng Qinwenin tila on keskinkertainen - Zheng Qinwen aloitti hitaasti - Zheng Qinwen hävisi erän ensin - Zheng Qinwen joutui kovaan taisteluun - Zheng Qinwen oli pulassa - Zheng Qinwen aloitti lähettää ACE:t - Zheng Qinwen ilmoitti voitosta Testimonials. Aiemmin Zhan Jun kommentoi kerran Zheng Qinwenia "Kääntymisen kuningattarena" kommenteissa.
Muiden samaan aikaan ilmestyneiden kiinalaisten kultakukkien joukossa Wang Yafan pelasi ensimmäisellä kierroksella 9. sijan Sakaria vastaan. Tämän seurauksena Wang Yafanista tuli ensimmäinen pelaaja, joka eteni tämän US Openin toiselle kierrokselle. Hän läpäisi myös ensimmäisen kierroksen viidestä peräkkäisestä Grand Slam -turnauksesta.
Yuan Yue hävisi Andreevalle kahdessa erässä ja putosi ensimmäisellä kierroksella. Kahden erän pisteet olivat 3-6 ja 6-7(7). Yuan Yue kärsi ensimmäisen kierroksen tappion kaikissa neljässä pääsarjassa tänä vuonna.
Wang Xiyu hävisi ranskalaiselle pelaajalle Parrylle kahden tuplapelin jälkeen ja menetti mahdollisuuden edetä toiselle kierrokselle. Kahden erän pisteet olivat 6-7(2) ja 6-7(5). Wang Xiyu teki kohtalokkaan kaksoisvirheen vastustajan ottelupisteeseen ja hävisi pelin. Parry kohtaa toisen kiinalaisen Wang Yafanin toisella kierroksella.