8-7! Ganacho osoittaa kunnioitusta Cristiano Ronaldolle, B-paikka uusitaan, Pep Guardiola kostaa Ten Hagille ja Manchester City voittaa Community Shieldin!

2024-08-11

Valioliigassa viime kaudella Guardiolan valmentama Manchester City puolusti jälleen liigan mestaruutta, mikä antoi Blue Moon Armylle mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömän neljännen peräkkäisen Valioliigan dominanssin. Manchester City ei kuitenkaan voittanut FA Cupin finaalissa Manchester Unitedille hävinnyt Ten Hag luotti myös tähän arvokkaaseen voittoon saadakseen mahdollisuuden jatkaa Red Devilsin johtamista välikauden aikana United päivitti kokoonpanojaan ja haluaa pelata tulevaisuudessa. Uusi kausi tuo suurempia saavutuksia. Tänä ottelupäivänä alkaa Manchester Unitedin ja Manchester Cityn alkupala Tämä Manchester Cityn derbyn suurin kohokohta on tullut kysymykseen, pystyykö Guardiola kostamaan tappion FA Cupin finaalissa. Osapuolet eivät tehneet mitään maalin ensimmäisten 80 minuutin aikana, ja kumpikin teki maalin viimeisen 10 minuutin aikana. Brutaalissa rangaistuspotkukilpailussa Sancho ja Evans epäonnistuivat rangaistuspotkussa, mikä antoi Manchester Citylle mahdollisuuden kostaa ja voittaa mestaruuden 8-. 7!

Tässä taistelussa Guardiola käytti 4-3-3-muodostelman, jossa Ederson oli aloitusmaalivahti ja Gwadiol, Dias, Akanji ja Lewis. Kentällä Kovacic on keskellä, McCarty ja O'Reilly siivet ja etukolmio on Harland, Doku ja Bob.

Manchester United seurasi Ten Hagin suosikkijärjestelmää 4-2-3-1, ja Dalot, Maguire, Evans ja Lisandro Martinez muodostivat joukkueen neljän puolustajan järjestelmässä kaksinkertaisena keskikenttäpelaajana. Keskikentällä vastaavat Diallo, Bruno Fernandez ja Rashford, ja yksittäistä nuolta pelaa Mount.