Chen Yiwen voitti kultamitalin naisten 3 metrin ponnahduslaudalla saavuttaakseen "Grand Slamin" Isä: Tyttäreni on tehnyt kovasti töitä ja haluan halata häntä, kun pääsen kotiin.

2024-08-10

Jimu News -toimittaja Yang Jinying

9. elokuuta kello 21.00 Pekingin aikaa pidettiin Pariisin olympialaisten sukellustapahtuman naisten yhden 3 metrin ponnahduslaudan finaali Pariisin olympiavesikeskuksessa. Kiinalainen Chen Yiwen voitti mestaruuden kokonaispisteellä 376,00 pisteellä, joka ohitti toiseksi tulleen 32,90 pisteellä. Tämä oli myös hänen toinen kultamitalinsa näissä olympialaisissa. Kotikaupungissaan Zhongshan Cityssä Guangdongin maakunnassa Chen Yiwenin vanhemmat, sukulaiset ja ystävät, hänen alma materin opettajat ja oppilaat sekä kyläläiset kokoontuivat katsomaan peliä. Nähdessään tyttärensä voittavan mestaruuden, Chen Yiwenin isä Chen Junfeng sanoi, että hänen tyttärensä oli työskennellyt kovasti matkan varrella, kun hän palasi kotiin, hän halusi eniten halata häntä.

Chen Yiwen voitti mestaruuden ja nousi palkintokorokkeelle (Kuvan lähde: Xinhua News Agency)

Elokuun 9. päivän illalla pelattiin Pariisin olympialaisten hyppykilpailun naisten 3 metrin ponnahduslaudan finaali. Edellisenä päivänä välierissä kiinalaiset Chen Yiwen ja Chang Yani etenivät ensimmäisellä ja neljännellä sijalla. Aiemmin kaksikko oli juuri voittanut naisten nelinpelin 3 metrin ponnahduslautakilpailun yhdessä.

Kilpailun aikana Chen Yiwen suoritti tasaisesti yli 70 pistettä kolmella ensimmäisellä hyppyllä ja jatkoi johtoa. Neljäs hyppy teki pelien ennätyksen 77,50 pistettä ja voitti lopulta mestaruuden 376,00 pisteellä, ohittaen juoksijan. -32,90 pistettä Voita mestaruus. Tämä on myös hänelle toinen kultamitali näissä olympialaisissa.

Sinä iltana Chen Yiwenin kotikaupungissa Zhongshanissa Guangdongissa hänen vanhempansa, sukulaisensa ja ystävänsä sekä hänen alma materin, Zhongshanin urheilukoulun, opettajat ja oppilaat kokoontuivat katsomaan peliä reaaliajassa. Chen Yiwenin äiti Sun Mingyin tuli hurraamaan cheongsamissa. Chen Yiwenin viidennen hypyn lopussa hän varmisti mestaruuden. Hänen vanhempansa, sisarensa ja Zhongshanin urheilukoulun päävalmentaja nousivat kaikki innoissaan ja halasivat toisiaan.

Chen Yiwenin isä Chen Junfeng seurasi finaalin alkueristä. "Minusta tuntuu, että Yiwen on hyvässä kunnossa, joten tiesin sen hänen tänään kolmannen hypyn jälkeen. Onnittelut tyttärelleni kunnian voittamisesta Zhongshanille ja isänmaalle Chen Junfeng paljasti myös, että Chen Yiwenillä on korkeat odotukset suoritukselleen olympialaisissa." ja toivoo, että on paljon paineita saavuttaa läpimurto pisteissä. Siksi hän ja hänen vaimonsa lähettivät harvoin tekstiviestejä tyttärelleen pelin aikana, koska he eivät halunneet häiritä häntä. Mutta semifinaalin jälkeen Chen Junfeng lähetti hänelle kaksi riviä tekstiä toivoen rohkaisevan häntä: "Tyttäreni, olet yhtä rauhallinen, mukava ja normaali kuin tänään, Chen Yiwen vastasi "Okei", ja finaalissa , hän antoi myös täydellisimmän vastauksen.

Voittettuaan naisten kaksinpelin 3 metrin ponnahduslaudan mestaruuden Pariisin olympialaisissa Chen Yiwen voitti myös "Grand Slam" -kultaa maailmancupissa, MM-kisoissa ja olympialaisissa. Chen Junfeng sanoi, että hänen lapsensa on kestänyt vaikeuksia matkan varrella, kun hän palaa kotiin, hän toivoo eniten halata häntä.

(Lähde: Jimu News)

Saat lisää jännittäviä tietoja lataamalla "JiMu News" -asiakasohjelman sovellusmarkkinoille. Älä tulosta uudelleen ilman lupaa.