Odotan innolla unelmasi toteuttamista! Heze-tyttö Yang Wenlu kilpailee huomenna olympiakultaa!

2024-08-07

Elokuun 3. päivänä klo 23.38 Pekingin aikaa Yang Wenlu, urheilija Hezestä, voitti Wu Shiyin, urheilijan Kiinasta Taipeista, 5-0 naisten 60 kg:n nyrkkeilyn välierissä Pariisin olympialaisissa. Hän eteni menestyksekkäästi finaaliin varmisti kultamitalin Kiinan valtuuskunnalle Mitalit ja "nyrkkeily" voimakkaasti kirjoittaa olympialegendoja.
7. elokuuta Yang Wenlu käyttää "nyrkkiään" hyökätäkseen olympiakultaa vastaan. Odotamme innolla ratkaisevaa taistelua Yang Wenlun kanssa toteuttaaksemme unelman.
Ensimmäinen taistelu on kuin rikkoutunut bambu, ja "nyrkki" ryntää eteenpäinOlympiakultaa
On raportoitu, että Yang Wenlu ja hänen valmentajansa ovat tehneet yksityiskohtaisia ​​​​tutkimuksia ja valmistautuneet täydellisesti näiden Pariisin olympialaisten pääkilpailijoille. Nyrkkeilykehässä Yang Wenlu löi päättäväisesti ja joustavasti kovilla hyökkäyksillä ja jatkoi etunsa säilyttämistä useissa kierroksissa. Pelin jälkeen hän sanoi, että hänen suorituksensa kentällä johtui jokaisen harjoittelun vakavasta ottamisesta ja itsekurinsa ylläpitämisestä.
Olympianyrkkeilytapahtumia muisteleva toimittaja sai tietää, että Yang Wenlu, ensimmäinen nyrkkeilijä, joka esiintyi Kiinan naisten nyrkkeilyjoukkueessa olympialaisissa, ei ainoastaan ​​tullut ensimmäiseksi nyrkkeilijäksi, joka on edennyt ja saavuttanut olympiamitaleita, vaan myös ensimmäisenä nyrkkeilijän. päästä finaaliin. Ensimmäisellä kierroksella Yang Wenlu voitti vietnamilaisen nyrkkeilijän Ho Thi Lingin 5:0 ja eteni puolivälieriin, mikä antoi Kiinan joukkueelle hyvän alun tässä kilpailussa.
Puolivälierissä Yang Wenlu voitti serbialaisen Natalia Shadrinan ja eteni välieriin. Ja lukita olympiamitali Kiinan joukkueelle.
Välierissä Yang Wenlu pelasi Wu Shiyita vastaan. Ensimmäisellä kierroksella kaikki viisi erotuomaria myönsivät voiton Yang Wenlulle, joka johti 5-0. Toisella kierroksella Yang Wenlu voitti jälleen pistein 5-0. Kolmannella kierroksella Yang Wenlu voitti silti 5-0 ja eteni menestyksekkäästi finaaliin. Koska tässä kilpailussa ei kilpailla kolmannesta sijasta, Wu Shiyi voitti pronssimitalin pelin jälkeen ja Yang Wenlu jatkaa kultamitaliunelmaansa.
Aikataulun ja kilpailutulosten mukaan Yang Wenlu kilpailee irlantilaisen Harringtonin kanssa mestaruudesta ja kakkospaikasta Roland Garros -stadionilla klo 05.06 7. elokuuta Pekingin aikaa.
Heze-tytön nyrkkeilymatka, odotamme innolla viimeistä välienselvitystä, jossa unelmamme toteutuvat
Toimittaja sai tietää, että Yang Wenlu syntyi tavalliseen perheeseen Juyen piirikunnassa, Heze Cityssä. Hän oli ollut fyysisesti vahva lapsesta asti. Päättyään ensimmäisen vuoden Juyen kokeellisessa keskikoulussa hänen vanhempansa lähettivät hänet Yuncheng Songjiangiin Martial Arts School nyrkkeilyharjoitteluun Vuonna 2004 hän valittiin Shanghain nyrkkeilyharjoitteluun ja meni Shanghaihin ammattinyrkkeilykoulutukseen. Myöhemmin hän liittyi nyrkkeilymaajoukkueeseen.
Vaikka Yang Wenlu on samanikäisiin tyttöihin verrattuna "erittäin vahva ja vastustuskykyinen lyönnille", nyrkkeily on kuitenkin tekninen harrastus Kun hän aloitti harjoittelun, Yang Wenlu tunsi olonsa erittäin turhautuneeksi, koska hän aloitti myöhään ja edistyi vähän. "Ajattelin jopa luovuttamista. Minusta tuntui, että minulla ei ollut lahjakkuutta. Tuolloin en voinut voittaa edes 13- tai 14-vuotiaita poikia. Se oli melko turhauttavaa useiden vuosien kovan harjoittelun jälkeen." Wenlu alkoi erottua kentällä. Seuraavina vuosina aloitimme räjähdysmäisen suorituskyvyn ajan. Vuonna 2014 Yang Wenlu voitti 64 kilon mestaruuden kansallisissa nyrkkeilymestaruuskilpailuissa. Vuonna 2017, kilpailutason säätämisen jälkeen, Yang Wenlu oli edelleen pysäyttämätön. Hän voitti naisten nyrkkeilyn 60 kilon mestaruuden, mutta voitti myös kultamitalia kansallisten kisojen kokeissa ja kansallisten kisojen finaalissa.
Yang Wenlun nyrkkeilyura on täynnä loistoa ja kunniaa ensimmäisestä esiintymisestä Aasian naisten nyrkkeilyn mestaruuskilpailuissa, voittoon naisten nyrkkeilyn maailmanmestaruuskilpailuissa, erinomaisiin tuloksiin useissa kotimaisissa ja ulkomaisissa tapahtumissa viime vuosina. Vuonna 2023 Yang Wenlu aloitti uransa toisen huipun Hangzhoussa pidetyissä 19. Aasian kisoissa hän voitti erinomaisella suorituksellaan kultamitalin naisten 60 kg:n finaalissa, mikä lisäsi Kiinan delegaatioon toisen arvokkaan kultamitalin pääsi myös Pariisin olympialaisiin. Tämä ei ole vain vakuutus hänen henkilökohtaisesta vahvuudestaan, vaan myös paras palkinto hänen kovasta työstään vuosien varrella.
Pariisin olympialaiset ovat Yang Wenlun ensimmäinen olympiamatka. Hän sanoi tavoitteestaan ​​häikäilemättömästi: "Olen mukana nyrkkeilyssä vain voittaakseni olympiakultaa." Hän sanoi pelin jälkeen: "Taistelu ei ole vielä ohi, meidän on vielä edettävä askel askeleelta."