VCT: ZmjjKK saavutti Thousand Kills -saavutuksen! EDG voitti TE:n 2-0 päästäkseen finaaliin

2024-07-18

Pekingin aikaa 18. heinäkuuta, Fearless Contract VCT-CN Leaguen pudotuspeleissä, EDG pelasi TE:tä vastaan, kuva 1. Sunset Cityn ensimmäisellä puoliskolla TE ei pystynyt selviytymään EDG:n neonjärjestelmästä ja sai kymmenen pistettä peräkkäin TE:n oli vaikea saada pistettä, ja lopulta peli voitti valtavalla erolla 13:2. Kuva 2: Yousui Cave teki debyyttinsä CN-divisioonassa. ZmjjKK valitsi Yelanin usein tekemään ihmeefektejä Smoggyn kuumalla kosketuksella.

[Kuva 1] Sunset City

EDG:n hyökkäyskokoonpano: Zero, Neon, K/O, Hunting Owl, Shadow

TE:n puolustava kokoonpano: Rez, Zero, Iron Arm, Hunting Owl, Shadow

【Ensimmäinen puolikas】

Lähitaistelun ensimmäisellä kierroksella pisteessä B kahden puolen välillä EDG-kivääri oli huomattavasti tehokkaampi ja otti johtoaseman saavuttaessaan numeerisen edun CHICHOO meni savun läpi ja tappoi viimeisen henkilön kolmella tapolla, ja EDG voitti pistoolin pyöreä. Kolmannella kierroksella Biank Market keräsi kaksi pelaajaa peräkkäin hillitäkseen EDG:n hyökkäyksen ensimmäisen aallon FengF ryntäsi yhteistyöhön joukkuetoveriensa kanssa ja sulatti välittömästi vastustajan jäljellä olevat pelaajat.

Neljännellä kierroksella ZmjjKK yritti kiihdyttää, mutta sattui kohtaamaan FengF:n, joka laittoi hyvää yötä ilotulituksen päälle sinetöidä tuloksen. Viidennellä kierroksella EDG tiivisti viimeisen 20 sekunnin ajan nopeuttaakseen ja B luotti erinomaiseen koordinaatioon tyhjentääkseen nopeasti pakkauspisteet ja sijoittaakseen paketit. Sitten ZmjjKK meni eteenpäin ja teki yhteistyötä joukkuetoveriensa kanssa pysähtyäkseen ja palatakseen puolustukseen toinen kohta. TE kutsui aikakatkaisun.

6. kierroksella ZmjjKK teki yhteistyötä joukkuetoveriensa kanssa peittääkseen vahvan sisääntulokohdan ja teki kolme tappoa voiton sinetöimiseksi. Kahden osapuolen välisen markkinoiden lähitaistelun 8. kierroksella S1Mon pelasi peräkkäisiä poimintoja repiäkseen TE:n puolustusmuodostelman, ja EDG jatkoi pisteetujen laajentamista. TE:n talouskierroksen 10. kierroksella TE löi vedon väärästä pisteestä ja EDG palkitsi sen ilman tappiota. Sen jälkeen he siirtyivät eteenpäin laajentaakseen kartan hallintaansa ja estivät onnistuneesti TE:n paluupuolustuksen.

11. kierroksella EDG hyökkäsi nopeasti kohtaan A ja tuli sitten kaksi vastaan-loppupeliin. Smoggy teleporttui henkisesti seuraavaan pisteeseen ja teki tuplatappauksen loppupeliin.12. kierroksella ZmjjKK teki yhteistyötä kenenkään metsästävän pöllön äärimmäisen liikkeen kanssa hyökätäkseen nopeasti pisteeseen A ja saada kaksinkertainen tappo Kain kimppuun hyökättiin molemmilta puolilta yksi-kolme-pelissä, mutta S1Mon lopulta hyväksyi sen ja sai viimeisen pisteen. ensimmäinen puolisko.

[Toinen puolisko] Hyökkäävä ja puolustava vaihto

13. kierroksella CHICHOO saavutti numeerisen edun kolmella tapolla pistoolikierroksella. 14. kierroksella Smoggy teki yhteistyötä ZmjjKK:n kaksoisviiden tappojen kanssa ja otti johtoaseman. Kaksi vastaan-pelin 15. kierroksella Smoggy työnsi mustan auttamaan Smoggya ensin hyväksymään BianK:n ja sitten kaksoisvedon viedäkseen heybayn helposti pois.

[Kuva 2] Syviä luolia

TE:n hyökkäyskokoonpano: Rez, Zero, Viper, Skye, Shadow

EDG-puolustuskokoonpano: Shadow, Night Kill, Gak, Hunting Owl, Jetwind

Ensimmäisellä kierroksella S1Mon käytti salamapommia yksimuotoisen Kain kaatamiseen ja palasi nopeasti pisteeseen A täydentämään puolustusta. TE:tä esti kukaan kolme tappoa loppupelissä, ja EDG voitti pistoolikierroksen. Toisella kierroksella CHICHOO sai kolme tappoa ja sitten Smoggy astui myrkyn päälle ja veti ulos kehyksen tappaakseen kaksi ihmistä peräkkäin.

Neljännellä kierroksella ZmjjKK otti haamu-sniperin keskeltä, mutta Kai sai Timingin kiinni ja repi hänet osiin CHICHOO palasi puolustukseen ja sai kolme tappoa, mutta ei ehtinyt purkaa, ja TE tasoitti. Viidennellä kierroksella CHICHOO:n sankarillinen hullu meni eteenpäin ja otti kaksi ihmistä peräkkäin avatakseen tilanteen. Sitten ZmjjKK teki yhteistyötä Smoggyn kanssa vetääkseen kukin ulos yhden ihmisen .

Seitsemännellä kierroksella, kun osapuolet vaihtoivat numeroita, Heybay aloitti viper-belly -pelin, jonka ZmjjKK kuitenkin hyväksyi hyväksyi ZmjjKK:n kaksi vastaan-pelissä pelin sinetöimiseksi. 8. kierroksella Smoggyn karttaymmärrys oli täynnä, ja hän aktivoi Jetwindin äärimmäisen liikkeen lentääkseen korkealle ja saada kaksi TE-pelaajaa seisomaan CT-puolella kaukaa. Sitten he putosivat kalliolta saadakseen EDG:lle numeerisen edun. ZmjjKK:n alamaailman ampuja keräsi loput pisteet ja teki toisen pisteen.

Yhdeksännellä kierroksella Smoggy osoitti henkilökohtaisen kykynsä täysin. Hän tappoi ensin BianK:n kolmella peräkkäisellä osumalla yksi-kaksi-loppupelissä ja voitti sitten heybayn tarkalla sijoituksella sinetöidäkseen loppupelin. 10. kierroksella ZmjjKK käytti taitavasti yötappamistaitojaan saadakseen kolme tappoa, mutta lopulta FengF voitti CHICHOO:n ja voitti kierroksen TE:lle.

11. kierroksella TE luotti rekvisiitta ja tykkilinjojen yhteistyöhön estääkseen EDG:n purkamisen. 12. kierroksella EDG:n kolmi-kaksipuolustus S1Monin rekvisiitta vastaan ​​toimi ihmeellisesti. Hän veti TE-aselinjan tyhjentääkseen pisteet ja suoritti sitten purkamisen päätökseen puolustava puoli.

13. kierroksella EDG yhdistyi ja rikkoi helposti TE-puolustusmuodostelman. FengF ei kestänyt yksi-neljä-pelin lopussa, ja EDG voitti pistoolikierroksen. 14. kierroksella ZmjjKK teki yhteistyötä ei kenenkään tiedustelunuolen kanssa ja käytti Mang Xiaa saadakseen ensimmäisen tappamisen. Loput TE-pelaajat eivät pystyneet pysäyttämään tehokasta hyökkäystä, eikä kukaan tehnyt kolmea tappoa voittoon.

TE-bonuskierroksen 15. kierroksella ZmjjKK ja S1Mon tappoivat kumpikin yhden henkilön saadakseen numeroedun CHICHOO voitti onnistuneesti TE-bonuskierroksen lisälaukauksella loppupelissä, ja TE kutsui aikalisän .

17. kierroksella EDG yritti nopeuttaa pistettä A ja sitten päätti vaihtaa pisteitä. Kukaan ei kerännyt loppupeliä saadakseen ottelupisteen. 18. kierroksella TE:n taloudellinen epäedullisuus johti riittämättömiin ampuma-aseiden, rekvisiittajen ja panssarin määrään. Lähitaistelussa pisteessä B EDG otti johtoaseman saavuttaessaan numerollisen edun. Sitten ZmjjKK teki kolme tappoa pelin päättämiseksi EDG voitti lopullisen voiton.