china badminton open päättyi, ja wang chang kirjoitti vammoista ja sanoi: "älä kiirehdi harjoittelemaan joka päivä."

2024-09-23

syyskuun 22. päivän iltana pekingin aikaa china badminton open päättyi virallisesti kiinan sulkapallojoukkueen miesten nelinpelin pelaaja wang chang julkaisi kilpailusta yhteenvedon. tässä kilpailussa kiinalainen liang weikeng/wang chang hävisi 1-2 indonesian fikri/martin-yhdistelmälle ja jäi puolivälieristä.

sulkapalloilija wang chang, kuva bwf:n virallisesta blogista

wang chang puhui vammoista ja sanoi: "toivomme myös voitavamme jokaisen pelin kykyjemme puitteissa. pelin terveellinen loppuun saattaminen ei ole pelkkää puhetta. se on myös veli chenin ja veli fun ajattelua vanhemmasta sukupolvesta uudempiin. veli, monet ihmiset taistelevat kentällä ja kärsivät tietyistä vammoista. olemme kaikki sankareita, jotka saavat kunniaa maallemme. me kaikki voimme yrittää paras voittaa, mikä on osoitus urheilullisuudesta."

lopuksi wang chang sanoi myös: "huomenna alkaa sama normaali harjoitus. harjoittelen joka päivä, kun ei ole palloa kilpailualueella. älä kiirehdi minua. harjoittelen joka päivä."

aamulla 23. syyskuuta wang changin joukkuetoveri liang weikeng jätti kommenttialueeseensa viestin, jossa hän pyysi häntä nousemaan ylös ja harjoittelemaan nopeasti, ja wang chang vastasi, että hän "syö aamiaista".

tässä china badminton openissa kiinan sulkapallojoukkue voitti neljä kultamitalia ja kaksi hopeaa. kansallisen sulkapallon naisten nelinpelin neljä paria eivät hävinneet "ulkomaista taistelua" ja saavuttivat menestyksekkäästi mestaruuden ja toiseksi. sekanelinpelin finaalissa feng yanzhe/huang dongping kohtasi malesialaisen yhdistelmän wu shenbo/lai jieminin, joka eliminoi kiinalaiset yhdistelmät jiang zhenbang/wei yaxin ja cheng xing/zhang chi puolivälierissä ja välierissä. "phoenix" -yhdistelmä käänsi vastustajansa 16-21, 21-14, 21-17 ja voitti kauden kolmannen mestaruutensa, joka oli samalla heidän ensimmäinen super 1000 -mestaruutensa. naisten kaksinpelin finaalissa wang zhiyi auttoi kiinalaisia ​​naisten kaksinpelin voittamaan china openin mestaruuden uudelleen 9 vuoden jälkeen. miesten kaksinpelin finaalissa weng hongyang voitti super 1000 -mestaruuden ensimmäistä kertaa. miesten nelinpelin finaalissa ren xiangyu/he jiting valitettavasti hävisi 7. sijalle, malesialaista yhdistelmää wu shifei/izuddinia vastaan.

toimittaja: zhang mengge

[lähde: jiupai news kattava sosiaalinen tili osapuolista, china sports news]

lausunto: tämän artikkelin tekijänoikeudet kuuluvat alkuperäiselle kirjoittajalle. jos lähteessä on virhe tai laillisia oikeuksiasi ja etujasi on loukattu, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, niin käsittelemme asian ajoissa. sähköpostiosoite:[email protected]