uutiset

"sulkapallo · havainto" sulkapallomaailmassa on edessään uudelleenjärjestely uudessa syklissä, ja naisten nelinpelissä on ilmaantunut uusia voimia.

2024-09-23

2024 china badminton open päättyi changzhoussa 22. päivänä. kiinan joukkue päätti neljällä mestaruudella ja kahdella toisella sijalla. tämä on kauden viimeinen 1000-tason tapahtuma ja ensimmäinen 1000-tason tapahtuma. sykli. mielenkiintoista on, että pelaajat, jotka pääsivät viimein viiden yksittäisen lajin kärkeen, saivat kaikki uuden kokemuksen tämän tapahtuman voittamisesta. voidaan nähdä, että uusi olympiasykli on alkanut ja maailman sulkapallomaailma kohtaa uuden kierroksen. onneksi tässä tapahtumassa on noussut naisten nelinpeliyhdistelmä li yijing/luo xumin guangzhousta ja guangdongin pelaajien ryhmäetu maajoukkueen nelinpelitapahtumissa jatkuu.
yllättävin asia tässä tapahtumassa on, että li yijing/luo xumin voitti naisten nelinpelin. tämä sulkapallopari guangzhousta oli edelleen 1,5-maajoukkueen (eli edellisen maajoukkueen) pelaajia. yangcheng evening newsin toimittaja vuonna 2021. , he aloittivat työskentelyn yhdessä nuorisojoukkueessa ja voittivat naisten nelinpelin mestaruuden 2019 aasian nuorten mestaruuskilpailuissa. kahden tavoitteena sinä vuonna oli sijoittua maailman 20 parhaan joukkoon. kolme vuotta myöhemmin he eivät ole vain kansallisen joukkueen jäseniä, vaan voittivat myös mestaruuden ja toisen sijan 300-tason tapahtumissa tällä kaudella thaimaassa ja saksassa. maailman ranking sijoittui 18. sijalle ennen tätä china openia kolme vuotta sitten asetettu tavoite.
tällä kertaa changzhoussa kaksikko eteni automaattisesti 16 parhaan joukkoon ensimmäisellä kierroksella vastustajansa vetäytymisen vuoksi. puolivälierissä he voittivat malesialaisen chen kangle/tinan yhdistelmän, joka on turnauksen kuudes ja kahdeksas. maailmassa, jotka olivat myös pariisin olympialaisten välierissä. puolivälierissä li yijing/luo xumin voitti joukkuetoverinsa ja pariisin olympiavoittaja liu shengshu/tan ningin. myöhemmin he eivät lopettaneet etenemistä semifinaalissa he kohtasivat korealaisen yhdistelmän jung na-eun/kim hye-jung, joka oli turnauksen 8. ja maailman 11. sija, ja voitti jälleen vuonna. kaksi peliä. finaalissa joukkuetoverit zhang shuxian/li wenmei kohtaavat guangzhoun sisarukset voittivat lopullisen voiton kolmessa kovassa pelissä ja voittivat sulkapallon maailmanliiton ensimmäisen korkean tason kiertueen mestaruuden urheilijauransa aikana!
voitettuaan tämän tärkeän mestaruuden, kaksikko sanoi suoraan, että heidän mielensä oli tyhjä eikä juhlittu, luo xumin jopa heitti pyyhkeen yleisöön ja epäonnistui, koska hänen kätensä olivat heikot. kaksikko myönsi, etteivät he ole lahjakkaita pelaajia, eivätkä he ole yhdessä taistelussa kuuluisia pelaajia. "nyt olemme parantuneet pelin rytmin hallinnassa ja säätämisessä. syynä käänteeseen on se, että voimme sinnittää enemmän emmekä koskaan anna. käytämme omaa voimaamme." yritä mennä eteenpäin askel askeleelta."
kun guangdongin pelaaja chen qingchen voitti naisten nelinpelin mestaruuden pariisin olympialaisissa, on epätodennäköistä, että hän kestää toista olympiasykliä. li yijing/luo xumin tulee oikeaan aikaan kaksinkertaistaa voima peritään. uudessa syklissä urheilijat kaikkialta maailmasta eivät kuitenkaan ole vielä toipuneet väsymysjaksosta, ja myös sulkapallomaailmassa on edessään suuri uudistus uudessa syklissä. nuorelle li yijing/luo xuminille se on mahdollisuus nousta huipulle, ja heidän on otettava jokainen askel vakaammin.
sitä vastoin guangdongin miesten nelinpelin pelaaja ren xiangyu liikutti meitä entisestään. hänen kumppaninsa tämän kilpailun finaalissa, he jiting, sai akuutin vyötärövamman ensimmäisen pelin lopussa pelejä malesialaisen wu shifei/nuyizuddin-yhdistelmän kanssa ja voitti lopulta kakkossijan, vaikka voittikin, silti loistava. "mikä tahansa yhdistelmä" yhdistettiin väliaikaisesti viime vuoden toisella puoliskolla, ja sen sijoitukset nousivat nopeasti vain muutamassa kuukaudessa. yhdistelmäaika oli kuitenkin liian lyhyt, ja lopulta he jäivät pariisin olympialaisiin. heille kahdelle on edelleen rajattomat mahdollisuudet uudessa syklissä, mikäli ren xiangyun täytyy yrittää hallita vammojen häiriöitä. yhdessä pariisin olympiavoittajan ja kantonin pelaaja liang weikengin kanssa guangdongin pelaajat ovat edelleen miesten nelinpelin selkäranka uudessa syklissä.
lisäksi naisten kaksinpelissä wang zhiyi, miesten kaksinpelissä weng hongyang, veteraani huang dongping ja nuori pelaaja feng yanzhe voittivat mestaruuden, mikä osoitti nuorten pelaajien kovaa työtä ja veteraanien sinnikkyyttä. uudessa kamppailusyklissä guoyu on jo matkalla.