uutiset

asian rugby sevens series hangzhou station: kiinan miesten ja naisten rugbyjoukkueet etenevät välieriin

2024-09-23

alkuperäinen nimi:
xinhua news agency, hangzhou, 21. syyskuuta (reportteri xia liang) vuoden 2024 asian rugby sevens -sarja hangzhou station alkoi aasian kisojen rugbystadionilla yuhangin alueella, hangzhoussa. kiinan miesten ja naisten rugbyjoukkueet etenivät puolivälieriin -finaalit.
aasian korkeimman tason rugbyseitsemän turnauksena hangzhou-turnaus kokoaa yhteen 16 aasian huippujoukkuetta. viime vuonna tässä paikassa kiinan naisten jalkapallojoukkue voitti kultamitalin hangzhoun aasian kisoissa. pariisin olympialaisissa tytöt saavuttivat kaikkien aikojen parhaan tuloksensa kuudennen sijan. hangzhou stationiin osallistuva kiinan naisten jalkapallojoukkue koostuu pohjimmiltaan "200-luvun jälkeisistä" nuorista pelaajista. vaikka he ovat nuoria, he voittivat juuri kiinan hongkongin joukkueen absoluuttisella voitolla 26:0 korean finaalissa. asema, osoittaa suurta voimaa.
lohkoottelussa 21. päivänä kiinan naisten jalkapallomaajoukkue voitti singaporen, kazakstanin ja thaimaan ylivoimaisella etumatkalla ja eteni välieriin kolmella voitolla.
"olen erittäin sydämellinen palatakseni aasian kisoihin hangzhouhun ja pyrkiä voittamaan mestaruutta ja näyttämään kiinan naisjalkapallojoukkueen tyyliä, kiinan naisten jalkapallomaajoukkueen kapteeni dou xinrong sanoi luottavaisesti pelin jälkeen .
kiinan miesten jalkapallomaajoukkue hävisi japanin joukkueelle lohkovaiheessa ja eteni välieriin kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla ja sijoittui lohkon toiseksi. kiinan miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni li haitao sanoi pelin jälkeen: "joukkue on viime aikoina aktiivisesti muokannut strategioitaan ja taktiikkaansa. tämän pelin tavoitteena on voittaa mestaruus!"
semifinaalissa 22. päivänä kiinan miesten ja naisten rugbyjoukkueiden vastustaja oli hongkongin, kiinan joukkue.
lähde: xinhua news agency