uutiset

australialainen urheilija voitti maailmanmestaruuden

2024-09-18

xinhua news agency, changsha, 18. syyskuuta (reportteri zhang ge) "giant slalom racing" -finaali 10. world wingsuit federation wingsuit -maailmanmestaruuskilpailuista pidettiin 18. tianmenin vuoristomaisema-alueella zhangjiajiessa, hunanissa. australian tahi paul munro voitti mestaruuden ajalla 24,703 sekuntia etelä-afrikan jean-jacques wallis ja norjalainen joachim lerhaugen sijoittui toiseksi ja kolmanneksi.
18. syyskuuta kilpaili australialainen pelaaja tahi paul monroe. kuva xinhua news agencyn toimittaja chen sihankilpakilpailun finaaliin päässeet kahdeksan kilpailijaa nousivat yuhu peakin huipulta tianmen-vuorelta 1 458 metrin korkeudesta, kääntyivät sitten ilmatilassa tianmenin luolan edessä, kulkivat eteen ja alapuolelle pystytetyn lippuportin läpi. tianmenin luolaaukiolla, sitten kääntyi ja lensi kanjoniin tianmen-vuoren köysirataa käytettiin maaliin ajanoton päättämiseksi, ja kilpailureitti pystysuoralla pudotuksella 990 metriä ja suoran matkalla noin 1,3 kilometriä. valmiiksi.
kahden kierroksen kovan kilpailun jälkeen alkuerissä ensimmäisenä finaaliin päässyt monroe voitti mestaruuden erinomaisella suorituksellaan. ensimmäisessä kilpailussaan hän osoitti ammatillisen urheilullisen kykynsä "virheettömällä" lennolla. hän kertoi, että osallistuminen tähän kilpailuun on ollut hänen unelmansa jo monta vuotta. hän oli erittäin iloinen saadessaan ensimmäistä kertaa niin upeita tuloksia kuin satu tianmen-vuorella.
18. syyskuuta kilpaili australialainen pelaaja tahi paul monroe. kuva xinhua news agencyn toimittaja chen sihantänä vuonna wallis saapui tianmen-vuorelle kilpailemaan. hän voitti kerran sprinttikilpailun toiseksi vuonna 2023. tällä kertaa hän sijoittui toiseksi ajalla 24,766. kolmas kakkonen lieerhaogen on tänä vuonna 28-vuotias ja hän on tämän kilpailun nuorin pelaaja. tämä on hänen ensimmäinen kerta, kun hän kilpailee kiinassa tuloksella 25,226 sekuntia.
tämän vuoden wingsuitin maailmanmestaruuskilpailut alkavat 16. syyskuuta ja kestävät neljä päivää. seuraavaksi järjestetään tarkkuusmaalien läpäisykilpailun finaali, jossa lavastetaan "ihmisen nuolet tunkeutuvat kohteeseen".