slutsky: jatkoin rukoilua pelin lopussa ja olin erittäin tyytyväinen fernandon esitykseen

2024-09-14

kiinan superliigan 25. kierroksella shanghai shenhua ja zhejiangin joukkue järjestivät maalitaistelun huanglongin urheilukeskuksessa, kun he olivat jääneet jälkeen 0-2:n alussa lopussa shenhua voitti vastustajansa 4-3 take away 3 pistettä. pysäytysajassa zhejiangin joukkue käytti kulmapotkua tasoittaakseen maalin. var:n tarkastelun jälkeen erotuomari kuitenkin päätti, että zhejiangin joukkueen ulkomaalainen pelaaja halasi lewisia ja virhe tapahtui ensin, joten maali oli virheellinen.

pelin jälkeen shenhuan valmentaja slutsky sanoi, että hän oli rukoillut pelin viimeisinä minuuteina. "rukoilin vain sydämessäni: ole hyvä, ole kiltti, älä laske tätä maalia..."

mitä tulee joukkueen suoritukseen, slutsky myönsi suoraan, että se ei ollut ihanteellinen ja että mm-alkukilpailulla oli suuri vaikutus joukkueeseen. "näyimme "unohtaneen" taktisen järjestelmän, johon olimme jo erittäin mukavia. puolustuksemme oli liian syvä ja päästimme 2 maalia aikaisin. teemme yhteenvedon näistä asioista, kun palaamme takaisin. pelasimme tietysti tätä peliä intohimoisesti , kuten aina."

kansalaismaalainen fernando aloitti pelin ja teki yhden maalin ja 2 syöttöä. esityksestään slutsky sanoi: "mielestäni fernando on erinomainen pelaaja. hän näyttää aina korkealla teknisellä tasollamme. tänään hän oli joukkueemme paras pelaaja, koska hän vain pelasi." 90 minuuttia mm-alkukilpailussa kaksi päivää sitten, olen erittäin tyytyväinen hänen suoritukseensa." (sohu sports pei li)