uutiset

11 ihmistä potkaisi 10 ihmistä, ja jalkapallomaajoukkue hävisi silti! "refund brother": korkeat lippuhinnat, mutta yli 48 000 fania saapui

2024-09-11

syyskuun 10. päivän illalla vuoden 2026 mm-karsintojen toisella kierroksella aasian 18 parhaan joukkoon kiinan miesten jalkapallomaa siirtyi varhain 1-0-johtoon kotonaan ja aloitti "unelma-aloituksen" yhdellä pelaajalla voitti saudi-arabia 2-1. kahden peräkkäisen tappion jälkeen 18-välierissä jalkapallomaajoukkue sijoittui lohkon alimmalle 0 pisteellä, ja myös jalkapallomaajoukkueen valmentaja ivankovic joutui luottamuskriisiin.

lähde: xinhua news agency

tässä pelissä kiinan joukkue siirtyi maalintekoon 14. minuutilla. fernando ampui kulmapotkun ja jiang shenglongin pusku sai saudi-arabian joukkueen tekemään oman maalin, jolloin kiinan joukkue johti 1-0-johtoon. viisi minuuttia myöhemmin saudipelaaja kano rikkoi väkivaltaisesti jiang shenglongia nähtyään var-toiston, tuomari myönsi suoraan punaisen kortin ja lähetti hänet ulos. seuraavassa pelissä kiinan 11 pelaajan joukkue kohtasi saudi-arabian 10 pelaajan joukkueen.

vielä yhdellä pelaajalla kiinan joukkue luovutti pallon kahdesti kulmapotkuissa 70 minuutin ajan. päävalmentaja ivankovicin taktiset järjestelyt ja ennenaikaiset vaihdot herättivät epäilyksiä.

pelin jälkeen kymmenet tuhannet kiinalaiset jalkapallofanit katsoivat peliä dalian barracuda bay -stadionilla yhteen ääneen: "ivan on poissa luokasta." internetissä aihe "ivan on poissa luokasta" tuli myös kuumaksi hakuaiheeksi .

lähde: weibo-kuvakaappaus

syyskuun 11. päivänä he sheng, "refund brotherin" fani, julkaisi videon sosiaalisessa mediassa: "tämä tunne, joka antaa toivoa ja saa sinut epätoivoon, on todella pahempi kuin kuolema. en tiedä mitä muuta on jäljellä. ivanille." kuinka paljon kiinan jalkapallojoukkueella on aikaa?"

lisäksi hän mainitsi myös: "ennen peliä ajattelin, että korkeat lippuhinnat saattaisivat kääntää monet fanit pois, mutta en odottanut, että yli 48 000 fania vielä saapui paikalle."

lähde: jimu news, joka on koottu global networkista, puolueiden tileistä ja aiemmista raporteista