pelin 14. minuutilla kiinan joukkue teki maalin ensimmäisenä! jalkapallomaajoukkue johtaa saudi-arabian maalein 1-0

2024-09-10

viimeisimmät tulokset:

pelin 14. minuutilla kiinan joukkue teki maalin ensimmäisenä! fernando auttoi kulmapotkussa, jiang shenglong teki maalin puskulla, ja jalkapallomaajoukkue johti saudi-arabian 1-0.

tänä iltana kello 8 kiinan joukkue kohtaa saudi-arabian joukkueen mm-karsintakierroksen toisella kierroksella dalian barracuda bay football stadiumilla kotonaan.

vaikka he hävisivät viime kierroksen vierasottelussa japanille 0-7, jalkapallomaajoukkue palasi kotikentälleen ja toivotti silti monet fanit tervetulleiksi kannustamaan paikalle. puolitoista tuntia ennen peliä tunnelma kentän ulkopuolella oli jo paikoillaan.

katsomon istuimille on laitettu punaiset fanien hurraavat univormut.

molemmat joukkueet ovat myös julkistaneet avauskokoonpanonsa.

14-wang dalei, 2-jiang guangtai, 3-micro motion wings, 4-li lei, 5-zhu chenjie, 16-jiang shenglong, 20-xie weneng, 21-li yuanyi, 7-wu lei, 17-fernando, 23- baihe lamu.

saudi-arabia alkaa.

ensimmäisen kierroksen jälkeen saudi-arabian joukkueella on 1 piste ja jalkapallomaajoukkueella ei vielä pisteitä. tämä kilpailu vaikuttaa suuresti molempien osapuolten valmistautumisvauhtiin.

ensimmäisen pelin tuhoisasta tappiosta huolimatta jalkapallomaajoukkueen henkinen tila on parantunut huomattavasti viime päivien harjoituksissa. monet pelaajat sanoivat haastatteluissa, että he ovat tulleet varjosta tämän pelin paras, "älä anna fanit kaikkialla maassa olla pettyneitä."

lähde: chengshi interactive reporter yin peiqin