viiden kovan taistelun jälkeen wbg voitti jdg:n 3-2 ja eteni sarjaan s14.

2024-09-03

syyskuun 2. päivänä pekingin aikaa wbg voitti s14-finaalin lpl-divisioonan karsintaottelussa jdg:n 3-2. wbg sai neljännen sijan lpl-divisioonassa ja eteni s14-finaaliin.

ensimmäinen peli

jdg: dog head, big tree, charmander, ez, leona

wbg: kenan, zhumei, pao pao, ai xi, rui er

jdg:n alussa nosuke auttoi yagaoa keskellä ja sai xiaohun kuoliaaksi, mutta missing piiritettiin ja tapettiin myöhemmin. wbg tunkeutui viidakkoon ja vangitsi myös holy spear brotherin koiran pään viidakon vei etua.

pelin 12. minuutilla ruler's ez sai surmansa wbg:n ylimmän viidakon yläkaistalla, kun taas yagaon light tappoi alimmalla kaistalla. 15 minuutissa jdg otti etujoukon, ja wbg aloitti joukkuetaistelun jdg:n kanssa. molemmat osapuolet vetäytyivät pelattuaan viisikymmentä lautaa.

jdg yhdistyi ja eteni ylimmältä kaistalta vetäen ulos wbg:n ylimmän tornin ja tappaen xiaohun. sitten jdg siirtyi keskikaistalle, työnsi alas wbg:n ensimmäisen tornin ja pelasi myös 2 vastaan ​​2. jdg hallitsi lohikäärmettä ja katkaisi wbg:n dragon soul -rytmin. .

taistelun myöhemmässä vaiheessa molemmat osapuolet alkoivat taistella paronin ympärillä jdg avusti ja tappoi wbg:n 28 minuutissa, ja jdg ryntäsi nopeasti paronin pois. wbg nappasi jonkun alimmasta kaistasta perustaakseen joukkueen, wbg pelasi 3 vastaan ​​4, wbg kontrolloi tupla-c:tä ja piirsi lohikäärmeen. 35-minuuttisessa paroniryhmässä kaksi pelaajaa pelasi 2 vastaan korkealla paikalla, suoraan työntämällä voittaaksesi ensimmäisen pelin.

peli 2

wbg: kennen, ivern, pao, ashe, reel

jdg: kotou, dashu, zeli, ez, leona

pelin ensimmäisen 3 minuutin aikana molemmat osapuolet taistelivat alimmalla kaistalla ja pelasivat 2 vastaan ​​2. wbg halusi sitten hallita jokirapua 5 minuutin kohdalla. kaksi joukkuetta taistelivat joessa, ja xiaohu xiaopao sai kolme tappoa. jdg auttoi veli holy spearia tiellä ja sai hengittävä veli kenanin kuoliaaksi.

toisessa ryhmätaisteluissa jdg hallitsi kahta sikiötä ja piti viittä jälkeläistä, ja wbg ajoi ja tappoi kolmea jdg-pelaajaa. wbg jatkoi etenemistä ja tuhosi jdg:n kolme ulompaa tornia ja alkoi tukahduttaa jdg:n viidakkoaluetta.

wbg hallitsi isoa lohikäärmettä 20 minuutissa ja sitten hallitsi toista pientä lohikäärmettä.

peli 3

jdg: gnar, zyra, lentokone, ashe, tauren

wbg: dog head, dashu, zeli, female spear, ruier

peli kesti 7 minuuttia, kunnes wbg otti hänet kiinni. 8. minuutilla alimman kaistan wbg pelasi 2 vastaan ​​4, ja toisen broodsin ryhmän 11. minuutilla joukkueet pelasivat 2 vastaan ​​2, mutta jdg hallitsi kuutta broodia.

pelin 18. minuutilla jdg halusi tunkeutua viidakkoon, mutta wbg otti hänet kiinni ja aloitti joukkuetaistelun. wbg tappoi kolme jdg uenosukea. jdg puolusti ylintä tornia 20 minuutissa ja wbg tappoi hänet viidellä kahden pakkauksella. wbg otti suoraan paronin, mutta sai surmansa yagaon lentokoneen hullun tuloksen takia.

jdg hallitsi lohikäärmettä 25 minuutissa. pelin 29. minuutilla molemmat osapuolet pelasivat 1 vastaan. lohikäärme virkistyi ja sai lohikäärmeen hyödyntää tilannetta voittaakseen lohikäärmeen. wbg baron ei onnistunut työntämään korkeaa maata, kun wbg voitti jdg:n murskaavalla eleellä.

neljäs peli

jdg: krokotiili, ivern, lentokone, naarasase, leona

wbg: gnar, dashu, zeli, giggs, riel

alkuvaiheessa laning-kehitys oli suhteellisen rauhallista, ja taistelu jatkui 11. minuuttiin asti, jolloin he osuivat riveriin, ja molemmat osapuolet pelasivat 3-3. jdg hallitsi neljää puutätä, ja sitten veli breath tappoi yagaon alimmalla kaistalla ja sai myös liu qingsong ruierin kuoliaaksi.

keskipitkällä aikavälillä kaksi joukkuetta taistelivat xiaolongin ja joukkojensa ympärillä. 20 minuutissa wbg otti johtoon xiaolongin hyökkäyksessä ja otti xiaolongin haltuunsa ja voitti onnistuneesti wbg-joukkue ja jdg käyttivät tilannetta hyväkseen voittaakseen paronin.

jdg:n hyökkäys oli ylivoimainen. 28 minuutissa wbg vangitsi baronin, ja jdg ajoi takaa ja tappoi tarzan-puun. 30 minuutissa pienen lohikäärmeryhmän jdg sai water dragon soulin vetäytymään päinvastaiseksi estääkseen heitä palaamasta kaupunkiin. jdg voitti onnistuneesti neljännen pelin.

viides peli

wbg: quisanti, big tree, yongen, ashe, reel

jdg: crocodile, ivern, zeli, female spear, bullhead

molemmat joukkueet pelasivat erittäin kiivaasti alarajassa. molemmat joukkueet pelasivat alkuvaiheessa 1 vastaan. jdg hallitsi kuutta broodia ja wbg tappoi kaksi jdg:n pohjalaneria. wbg hallitsi etujoukkoa, ja light ja brother breath ajoivat brother holy gun -krokotiilin kuolemaan.

wbg työnsi alas jdg:n ensimmäisen tornin keskellä, ja sen viidakkonäkemys saavutti jdg:n viidakon. 19 minuutin taistelussa lohikäärmeistä jdg tappoi liu qingsong ruierin, mutta wbg hallitsi kolmatta lohikäärmettä ja veti onnistuneesti kortin.

pelin 23. minuutilla wbg tappoi missing:n paronijoukkuetaistelussa, mutta jdg vetäytyi siihen, ja wbg tuhosi jdg-joukkueen vastakkaisessa taistelussa. wbg:llä oli valtava etu ja voitti jdg:n murskaavalla tavalla.