uutiset

kansallinen pöytätennis on iso järkytys! pöytätenniksen miesten nelinpelin finaali hävisi ranskalaisille pelaajille 1:3, ja 8 kansallista pöytätennispelaajaa ei voittanut mestaruutta.

2024-09-02

syyskuun 2. päivänä, pekingin aikaa, on käynnissä ittf wtt -haarahevoskilpailu. pöytätennisvalmennusjoukkue on järjestänyt kilpailuun suuren määrän uuden sukupolven nuoria pelaajia. yksinmestari saa 125 pistettä, vaikka pisteet eivät ole korkeat loppujen lopuksi kansallisten pöytätennispelaajien tulee todistaa omat vahvuutensa saavutuksilla.

miesten nelinpelissä miesten nelinpelin 1/8 finaalissa kansalliset pöytätennispelaajat huang youzheng/chen yuanyu voittivat monikansallisen yhdistelmän baruch/ali kokonaispisteillä 3:0. zeng beixun/xue fei taisteli kiivaasti neljän kierroksen ajan ja pudotti intialaiset somaiya/danin kokonaispisteillä 3:1 ja eteni onnistuneesti. hävittyään ensin yhden pelin xu yingbin/wen ruibo voittivat kolme peliä peräkkäin, kokonaispistemäärällä 3:1, kukistaen intialaiset pelaajat shetty/jainin ja etenivät menestyksekkäästi neljän parhaan joukkoon.

sitten tuli miesten nelinpelin puolivälierät. pöytätennismaajoukkue xu yingbin/wen ruibao hävisi kolme peliä peräkkäin, 6:11, 12:14, 6:11 oli järkyttynyt ranskan joukkueesta seferrystä, saksa/lambit, menetti mahdollisuuden edetä. zeng beixun/xue fei voitti iranilaiset pelaajat navid/hamidin kolmessa peräkkäisessä pelissä kokonaispisteillä 3:0 ja eteni neljän parhaan joukkoon. xiang peng/yuan lizen taisteli kiivaasti neljä kierrosta ja pudotti joukkuetoverinsa huang youzheng/chen yuanyun kokonaispisteillä 3:1.

välittömästi sen jälkeen miesten nelinpelin välierät jatkuivat. ranskalainen yhdistelmä seyfried/lambert suoriutui hyvin, voitti kolme peräkkäistä peliä 11:9, 11:5, 16:14 kokonaistuloksella 3:0, eliminoi italialaiset oyebode/rossi ja nousi johtoon miesten nelinpelissä lopullinen. toisessa välierissä kansallisen pöytätennisjoukkueen xiang peng/yuan lizen voitti myös kolme peräkkäistä ottelua, 12:10, 11:8, 11:8, ja voitti joukkuetoverinsa zeng beixun/xue fein kokonaispisteillä 3. :0 mennyt miesten nelinpelin finaaliin.

miesten nelinpelin finaalissa xiang peng/yuan lizen kohtasi ranskalaisen seyfried/lambitin yhdistelmän. jälkimmäinen oli jo voittanut kansalliset pöytätennispelaajat xu yingbinin ja wen ruibon taistelussa välieristä, joten xiang peng ja yuan lizen eivät voi voittaa. se kevyesti. pelin alussa heidän vastustajansa seyfried/lambit osoitti suurta kilpailukykyä ja voitti kaksi peräkkäistä peliä 11:8 ja 11:8 johtaen 2:0. vastustajan yhteysnopeus on erittäin nopea.

sitten kolmannessa pelissä xiang peng ja yuan lizen käänsivät vuoroveden ja voittivat pelin 11:6. kuitenkin neljännessä pelissä seyfried/lambitt teki kovasti töitä sinetöidäkseen voiton 11:9 ja voitti menestyksekkäästi mestaruuden kokonaistuloksella 3:1. tässä tapauksessa kansallinen pöytätennisjoukkue oli suuresti järkyttynyt pöytätenniksen nuorten maailmanmestarit xiang peng ja yuan lizen jättivät mestaruuden kokonaispisteillä 1:3. tiedäthän, tässä openissa pöytätennisvalmentajat järjestivät uuden sukupolven vahvimman kokoonpanon, ja 8 henkilöä ilmoittautui mukaan.