us openin toinen päivä oli täynnä jännityksiä. 7 parasta siementä oli järkyttynyt ja kaksi grand slam -mestaria putosi ensimmäisellä kierroksella.

2024-08-28

28. elokuuta us openin toisella kierroksella taisteltiin kiivaasti, ja häiriöt jatkuivat. tällä hetkellä 7 siementä on järkyttynyt, mukaan lukien 2 grand slam -mestaria.

miesten kaksinpeli, 3 pudonnutta pelaajaa

11. sijalla oleva tsitsipas yllättää aina ensimmäisellä kierroksella maailman 86. sijalla olevaa kokkinakia vastaan. hänestä tuli korkeimmin sijoittunut pelaaja, joka on pudonnut tämän vuoden us openin miesten kaksinpelissä.

no. 19 siemen ariasim teki debyyttinsä lahjakkaana poikana. vaikka hän koki pohjan kahden ensimmäisen vuoden aikana, hän teki vahvan paluun tällä kaudella. us openin ensimmäisellä kierroksella vastustaa menchik, joka on maailmanlistalla 65. ja on myös nykyään niin sanottu neropoika. ottelu oli yksipuolinen. hän hävisi kaksi erää 2-6, 4-6, 2-6 ja putosi ensimmäisellä kierroksella .

22. sijalla tabilon ensimmäisen kierroksen vastustaja on maailman 78. goffin. tabilo oli huonossa kunnossa, hävisi kolme peräkkäistä erää 6-7, 1-6, 5-7 ja oli järkyttynyt 0-3 isolla pisteellä.

naisten kaksinpelissä 4 parasta siementä olivat järkyttyneet.

naisten kaksinpelin 10. sijalla oleva ostapenko nousi toiseksi top 10 -pelaajaksi. hän kohtasi villikorttipelaajan naomi osakan ensimmäisellä kierroksella. ostapenko teki liikaa virheitä ja hävisi lopulta nopeasti 3-6, 2-6 ja putosi ensimmäisellä kierroksella.

collins, naisten kaksinpelin 11. sija, on yksi yhdysvaltojen suosikeista voittaa mestaruuden. ensimmäisen kierroksen ottelu doleheadia vastaan ​​oli peli, jolla oli ilmeisiä etuja, että collinsilla oli ongelmia hänen fyysisessä jaossaan hävisi kaksi erää peräkkäin 5-7, 4-6.

23. sijalla sijoittuneen fernandezin vastustaja ensimmäisellä kierroksella oli venäläinen potapova. kaksikko taisteli 3 erää kun fernandez voitti helposti ensimmäisen erän 6-2, hän hävisi kaksi erää peräkkäin 4-6, 5-7 ja putosi suurella pisteellä 1-2.

garcia, 28. siemen, oli kerran maailman viiden parhaan pelaajan joukossa, ja siitä on tullut yhä suositumpi viimeisen kahden vuoden aikana. ensimmäisellä kierroksella garcian vastustaja oli 92. sijalla maailmanlistalla oleva zarazuha. vastassaan tällaiseen vastustajaan, garcia ei silti pystynyt lyömään häntä nopeasti 1-6, 4-6. hän oli järkyttynyt 0-2 ja putosi ensimmäisellä kierroksella.