kaksinkertainen us openin mestari voitti kyyneliin innoissaan, monet siemenet olivat järkyttyneet ensimmäisellä kierroksella ja ensimmäinen kiinalainen veli jäi eläkkeelle.

2024-08-28

2024 us openin toisena ottelupäivänä ensimmäisen kierroksen välienselvittely jatkui myös grand slam -mestarien välillä no 10 siemen olympic stapenko, naomi osaka voitti lopulta 6-3 6-2 ja eteni menestyksekkäästi toiselle kierrokselle hän kohtaa mukhovan toisella kierroksella.

osaka naomin ja ostapenkon välinen välienselvittely oli alunperin ajateltu, että ostapenko nauraa viimeaikaisen tilanteen ja sijoituksen perusteella osakassa ei ollut edes kaksoisvirheitä ja hän löi 9 ace-palloa 2-0 suorissa sarjoissa ja saavutti parhaan tuloksen yli neljään vuoteen avoin voitto kolmessa vuodessa.

pelin jälkeen naomi osaka ei kyennyt hillitsemään tunteitaan ja liikuttui kyyneliin kovalla voitolla tällä hetkellä naomi osakan tunteet vapautuivat.

ostapenkon lisäksi on paljon ensimmäisellä kierroksella järkyttyneitä siemeniä: esimerkiksi naisten kaksinpelin 11. sijoitus collins oli erittäin yllättävä. maailman 49. sijan doleheadia vastaan ​​collins voitti ensimmäisen erän helposti 6 -1. , mutta sitten hävisi kaksi peräkkäistä erää 1-2 ja toinen kierros jäi kesken. collinsilla on ehdoton ylitys 5 voitolla ja 1 tappiolla. dolehead voitti top20-pelaajat kolmatta kertaa urallaan ja voitti ensimmäisen pääsarjavoittonsa us openissa.

miesten kaksinpelin 11. sijalla sijalla 86. kokkinakis hävisi vastustajalleen neljässä erässä. ensimmäinen erä oli kiusallinen.

lisäksi 19. sijalla aliasim hävisi kolme peräkkäistä erää 0-3 18-vuotiaalle tšekkiläiselle tähdelle menchikille...

"kiinan ykkösveli" zhang zhizhen jäi eläkkeelle loukkaantumisen vuoksi, kun hän jäi brittitähdestä draperista 3-6, 0-6, 0-4. tämän seurauksena kaksinpeliareenalla kiinan legioonassa on jäljellä vain shang juncheng.