"jokainen nuori urheilija haluaa voittaa sun yangin"! viime yönä hän voitti ensimmäisen kultamitalin anhuille!

ge pingyang (keskellä) ottaa kuvia hopea- ja pronssimitalistien kanssa

kultamitalit ratkaistiin myös kuudessa muussa lajissa: naisten 100 metrin rintauinti (zhu leiju, yunnan), miesten 100 metrin rintauinti (liu junjie, shandong), naisten 200 metrin vapaauinti (yang peiqi, hubei), naisten 400 -metrin sekauinti (yang peiqi, hubei) , miesten 400 metrin sekauinti (chen nuo shanghai), naisten 800 metrin vapaauinnin finaali nopea ryhmä (yang peiqi hubei).

anhui tianyou centerin apulaisjohtaja zhao tao luovutti palkinnon ge pingyangille

ge pingyang, nuori mies bengbusta, joka voitti mestaruuden ensimmäistä kertaa, vaikutti erittäin ujolta. hän kertoi, että hän oli suhteellisen perehtynyt tähän hefein kilpailuun viime vuonna, kun hän täytti juuri 18 vuotta national youth championship, hän oli tässä uimahallissa. tämän pelin tunnelma on kuitenkin erilainen. yleisö hurraa heidän puolestaan.

ge pingyang ilmestyy

ge pingyang kertoi myös, että hänen paras tulos menneisyydessä oli kolmas sija kansallisessa mestaruuskilpailussa. oli todella iloinen asia voittaa mestaruus hefeissä.

sprinttihetkellä ge pingyang on jo kaikkia vastustajia edellä

vaikka sun yang osallistui tässä kilpailussa vain miesten 400 metrin vapaauinnin kilpailuun, on myös miesten 200 metrin vapaauinti sun yangin vahvuus ja päätapahtuma. ge pingyang kertoi katsoneensa sun yangin pelin 25. päivänä ja oli syvästi liikuttunut unelmaansa tavoittelevan vanhan urheilijan hengestä. sun yangin paluun jälkeen hän todennäköisesti osallistuu miesten 200 metrin vapaauinnin kilpailuun, mikä tarkoittaa, että ge pingyangilla on tulevaisuudessa mahdollisuus kilpailla sun yangin kanssa.

tästä asiasta ge pingyang sanoi hymyillen, että jokainen nuori urheilija haluaa voittaa sun yangin, niin minäkin. aion työskennellä kovemmin tämän eteen.