25-22! Kiinan naisten lentopallojoukkue voitti toisen pelin ja johti Japania 2-0. Mestaruus varmistui.

2024-08-25

25. elokuuta naisten lentopallon alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa aloitettiin viimeinen ottelu, jossa Kiina ja Japani kilpailevat mestaruudesta. Zhao Yongin johtama joukkue pelasi hullun lailla ja johti 2-0 peräkkäisissä peleissä. Jos he voittavat vielä yhden pelin, he pysäyttävät vastustajan ja voittavat mestaruuden ja suorittavat kuudennen kierroksen 7 pelistä.

Tässä turnauksessa kilpaileva Kiinan naisten lentopallojoukkue on vahvuudeltaan ainutlaatuinen. Tyttöjen yhteistyö muuttuu yhä hiljaisemmaksi seurauksena Kiinan naisten lentopallojoukkue periaatteessa ei ollut kohtaavat ennen finaaliin pääsyä.

Alkaen kahdeksan parhaan joukosta, japanilaisen joukkueen oli vaikea voittaa jokaista peliä. He voittivat Perun puolivälierissä tiukasti 3-1, ja Italia torjui heidät itsepintaisesti. Vaikka he voittivat 3-1 3 voittopelissä. Se, joka voittaa Kiinan ja Japanin välisen taistelun tänään, on jännittävä, eikä sitä pidä hukata.

Ensimmäisessä PK-ottelussa molempien osapuolten välillä Kiinan naisten lentopallojoukkue voitti ottelun 15 pisteellä 11 pisteeseen hyökkäyspäässä Yang Shuming, Sun Hongyun ja Huang Yuexin vastasivat toisilleen ja tekivät enemmän pisteitä. lyömällä vastustajansa uupumukseen ja auttamalla Kiinan joukkuetta voittamaan 25-19. Toisessa pelissä Kiinan naisten lentopallojoukkue tavoitteli voittoa ja kesti Japanin joukkueen epätoivoisen kamppailun pelin lopussa. He voittivat jälleen 25-22 johtaen isolla pisteellä 2-0 ja mestaruus oli lähellä . Kapteeni Yang Shuming teki 14 pistettä ja hänestä tuli Kiinan naisten lentopallojoukkueen päätekijä.