Olympialaiset 1 1. Pariisin olympialaisten menestystarinat leviävät jatkuvasti Kova työ tekee kaiken mahdolliseksi.

2024-08-10

Tämä artikkeli on kopioitu julkaisusta [CCTV News Client];
4. elokuuta, Pariisin olympialaisten 9. kilpailupäivänä, Fan Zhendong voitti miesten kaksinpelin kultamitalin ja voitti uran Grand Slam -turnauksen. Nyrkkeilykilpailussa monet Kiinan naisten nyrkkeilyjoukkueen pelaajat ovat lukkiutuneet olympiamitaleihin etukäteen ja kilpailevat seuraavaksi Kiinan joukkueen ensimmäisestä olympiakultaa. Lisäksi Zheng Qinwen, joka voitti Kiinan ensimmäisen naisten olympiakultaa tenniksessä, on myös herättänyt paljon huomiota. Mikä paino tämän kultamitalin takana on?
Pariisin olympialaisten miesten kaksinpelin mestaruus
Onko tämä Fan Zhendongin "viimeinen tanssi"?
Pariisin olympialaisten pöytätenniksen miesten kaksinpelin finaalissa kiinalainen Fan Zhendong voitti ruotsalaisen Moregaardin ja voitti mestaruuden (Xinhua News Agency -toimittaja: Yue Ranran, Wang Dongzhen ja Liu Xu)
Pariisin olympialaisten miesten kaksinpelin pöytätenniksen finaalissa kiinalainen Fan Zhendong voitti ruotsalaisen Moregardin 4-1 ja voitti mestaruuden. Ennen matkaa Pariisiin Fan Zhendong sanoi neljä sanaa välittäessään ilmoittautumislistan sosiaalisessa mediassa:"Viimeinen tanssi", miten arvioit hänen "Last Dance" -tanssinsa?
Baiyan mänty:Kun Fan Zhendong voitti tämän kultamitalin, minusta tuntui, että "The Last Dance" ei välttämättä tule totta, koska hän on vain 27-vuotias. Ajattele sitä, Dragons täyttää pian 36 vuotta, ja kun hän on lähellä 33-vuotiaana hän voitti toisen kultamitalin miesten kaksinpelin mestaruuteen. Ehkä miesten kaksinpelin kultamitali olympialaisissa tekee ihmisistä nuoria ja koukuttavia samaan aikaan, joten uskon, että sen jälkeen, kun 27-vuotias Fan Zhendong voitti tämän kultamitalin,"Viimeinen tanssi"Saattaa lykätä myöhemmin.
Mitä mieltä olet Kiinan ensimmäisestä olympiakultaa tenniksen kaksinpelissä?
Kiinalainen Zheng Qinwen voitti kroatialaisen Vekicin Pariisin olympialaisten tenniksen naisten kaksinpelin finaalissa ja voitti kultamitalin. (Kuvan lähde: Xinhuanet)
Baiyan mänty:Tietenkin kiinnitämme huomiota kultamitaleiden, hopeamitaleiden, pronssimitalien jne. lopulliseen määrään kaikissa olympialaisissa, mutta osa kultamitaleista tekee meihin silti erityisen vaikutuksen. Esimerkiksi naisten lentopallojoukkueen voittama kultamitali Ateenan olympialaisissa 2004 ja Rion olympialaisissa 2016 Toinen esimerkki on Kiinan miesten uintijoukkueen puolesta voittama kultamitali Lontoon olympialaisissa 2012, mukaan lukien kultamitali. Ye Shiwen rikkoi maailmanennätyksen 16-vuotiaana. …Nämä kultamitali ovat erittäin vaikuttavia. Monen vuoden kuluttua katsoessamme Pariisin olympialaisia ​​ensimmäisten kultamitaleiden joukossa, jotka tekivät meihin suurimman vaikutuksen, kukaan ei unohda Zheng Qinwenin ensimmäistä olympiakultaa kiinalaisessa tenniksessä. Sillä on historiallista arvoa koordinoida. Aiemmin hänen nimensä on saattanut aina liittyä muiden ihmisten nimiin, mutta tästä lähtien Zheng Qinwen on Zheng Qinwen Kiinan tenniksen historiassa hänen ei enää tarvitse olla yhteydessä muiden ihmisten nimiin, vaan hänen on aloitettava uusi rivi. Ja sen jälkeen, Kiinan tenniksen prosessissa, kuinka kauan hän kirjoittaa tätä kappaletta 21-vuotiaana, kaikki on mahdollista?
Li Na oli jo 29-vuotias, kun hän voitti ensimmäisen Grand Slam -mestaruutensa, ja Zheng Qinwen voitti olympiakultaa 21-vuotiaana. Hän pääsi myös aiemmin Grand Slam -finaaliin, joten mielikuvitukselle on paljon tilaa tulevaisuudessa. Hän vertaa itseään 21-vuotiaana olympiakultaa voittaneeseen Liu Xiangiin. Hänen menestyksensä takana on kiinalaisen tenniksen yhä vakaampi perusta. Wimbledonin kilpailussa ennen Pariisin olympialaisia ​​oli mukana yhteensä 11 kiinalaista miestä ja naista Pääottelussa Zhang Zhizhenistä tuli ensimmäinen kiinalainen, joka pääsi Grand Slam -turnaukseen. Juuri niin vahvalla pohjalla Zhang Zhizhen "heilautti ihmiset" Wang Xinyulle ja ryntäsi lopulta näiden olympialaisten finaaliin. Siksi mitä vahvempi perusta, sitä enemmän tilaa mielikuvituksellemme on tulevaisuudessa.
Lukitse useita mitaleja ja lyö ensimmäinen olympiakullasi!
Baiyan mänty:Tällä hetkellä meidän on muistettava tämä luku Meillä on näissä olympialaisissa yhteensä 6 nyrkkeilijää lukuun ottamatta 1 nyrkkeilijää, joka ei osallistunut kilpailuun, koska kilpailu ei ole vielä alkanut, muut 5 on vahvistettu. Mitä tulee olympiamitaleihin ja mahdollisesti kilpailemaan kultamitaleista. Ennen Pariisin olympialaisia ​​tapasin Li Qianin Kiinan olympiavaltuuskunnan mitalipukujen paljastustilaisuudessa Pekingissä. Li Qian on kotoisin Sisä-Mongolian nyrkkeilyjoukkueesta. Maanmiehenä sanoin hänelle tuolloin, että minun on kannustettava sinua olympialaisten aikana. Lisäksi Yang Liu on myös tyttö Sisä-Mongoliasta. Olen erityisen iloinen nähdessäni kaikkien menestyvän tässä kilpailussa ja nähdä, että Kiinan nyrkkeilyjoukkue on tehnyt suuria läpimurtoja ja että Kiinan nyrkkeily kehittyy paremmin. Siksi odotan erityisen innolla, tapahtuuko naisten nyrkkeilyssä kultainen läpimurto. Toivokaamme sitä yhdessä.