uutiset

Parisuhde on ollut voittamaton viisi vuotta! Xu Shixiao/Sun Mengya puolustavat kultamitalia naisten kanootissa 500 metrin kaksoissoutussa

2024-08-10

Elokuun 9. päivän iltapäivällä, Pekingin aikaa, jatkui Pariisin olympialaisten melontakilpailu, jossa Tokion olympiavoittaja ja kiinalainen yhdistelmä Xu Shixiao/Sun Mengya suoriutui vakaasti ja voitti kultamitalin naisten kaksoissoutussa 500 metrin finaalissa. 1 minuutti 52 sekuntia 81. , ja loi parhaan tuloksen tässä lajissa olympialaisissa.
Xu Shixiao/Sun Mengya ovat voittaneet kanoottien tasaveden maailmanmestaruuden kolme kertaa Tokion olympialaisten tämän lajin kultamitalistina he molemmat ilmoittivat tällä kertaa pyrkivänsä puolustamaan mestaruuttaan Pariisissa. Olympialaiset.
Näissä olympialaisissa Kiinan joukkue on päässyt kaikkiin 10 kanoottitapahtumaan Pariisin olympialaisissa. Niiden joukossa naisten 500 metrin kaksoissoutua pidetään kilpailun voittanut Kiinan joukkue Xu Shixiao ja Sun Mengya vuodesta 2019 lähtien. Loi voittamattoman ennätyksen World Seriesissa.
Tämä on toinen kerta, kun 32-vuotias Xu Shixiao kilpailee olympialaisissa Kun naisten soutu tuli viralliseksi tapahtumaksi vuoden 2017 olympialaisissa, Xu Shixiao, joka oli ollut poissa kilpailusta tuolloin 4 vuotta, Hän palasi päättäväisesti olympiaunelmaansa toteuttamaan Sun Mengyan, joka on itseään 9 vuotta nuorempi, ja voitti Tokion olympialaisten mestaruuden.
On selvää, että eläkkeelle voi jäädä, kun olympiaunelma on täyttynyt, mutta Xu Shixiao ei halua erota lähes täydellisestä yhdistelmästä Sun Mengyan kanssa. Hän sanoi: "Voin jäädä eläkkeelle Tokion olympialaisten jälkeen, mutta haluan tehdä omani elämä on hieman täyteläisempi." Hyvän kumppanin löytäminen ei ole helppoa. Yhdessä kumppanini kanssa toivon voivani olla ensimmäinen naisurheilija, joka voittanut kaksi peräkkäistä olympiamestaruutta melonnassa."
Tämä usko tukee Xu Shixiaoa ja Sun Mengyaa jatkamaan soutamista. He kaikki sanovat, että maata on vaikea valloittaa, mutta maata on vielä vaikeampi puolustaa. Xu Shixiao on syvästi samaa mieltä: "Olimme jahtaamassa Nyt meitä puolestaan ​​jahdataan." Valtio. Itse asiassa, Sun Mengya oli samanlaisella näkemyksellä: "Jos meistä ei ole mitään ongelmaa, jos voitamme mestaruuden." on vaarallisin aika."
Vuoden 2019 ensimmäisestä MM-kilpailusta lähtien Kiinan joukkue on ollut voittamaton uudessa olympiasyklissä Ensimmäisellä puoliajalla ja oli Kiinan joukkueen edellä. Sprintin jälkeen Xu Shixiao ja Sun Mengya menettivät tasapainonsa ja putosivat veteen Tähän asti Xu Shixiao ja Sun Mengya eivät tienneet voittaako he kilpailun. Laskutusaika osoitti, että Kiina voitti mestaruuden 0,141 sekuntia.
Tuolloin Sun Mengya oli hieman peloissaan. Hän muisteli: "Olimme vielä jäljessä, ja Xu Shixiao tiesi, että kiinalaisen yhdistelmän etu ei ollut ensimmäisellä puoliskolla." kisassa, mutta tämä tilanne yllätti hänet myös: "En todellakaan odottanut sitä. Minua tukahdutettiin tällä tavalla ensimmäisellä puoliajalla, ja vastustajani oli vielä niin kova sprinttiin asti."
Tämä peli kuulosti herätyksenä kahdelle Kiinan joukkue voi usein voittaa Tokion olympialaiset ja monet maailmankilpailut 2 sekunnin johdolla Hän sanoi: "Ei myöskään siitä, että emme olisi edistyneet, vaan vastustajamme edistyvät paljon nopeammin kuin luulimme."
Zhou Huanin suunnittelu
Tästä syystä kaksikko keskittyi voimaharjoitteluun talviharjoittelun aikana, taistelemalla usein uupumukseen asti. Toukokuussa 2024 Xu Shixiao/Sun Mengya voitti peräkkäin kultamitaleita Szegedin ja Poznańin asemilla kanoottien tasaisten vesien maailmancupissa Unkarissa, osoittaen jälleen etunsa tässä kilpailussa. He ovat edelleen planeetan vahvin naisten kaksoissoutujoukkue .
Xu Shixiao jää eläkkeelle näiden olympialaisten jälkeen. Hän toivoo saavansa uransa onnistuneeseen päätökseen, ja heistä kumpikin haluaa tulla ensimmäiseksi kajakkimieheksi, joka on voittanut kaksi peräkkäistä olympiamestaruutta Pariisissa, Xu Shixiao ja Sun Mengya lupasi kameralle: "Usko aina Kiinan joukkueeseen ja Kiinan melontajoukkueeseen."
Nyt he molemmat ovat tehneet sen. He ovat edelleen voittamattomia ja jatkavat lyömätöntä ennätystään viimeisen viiden vuoden aikana ja luovat uutta historiaa.