Pariisin olympialaiset 丨Kiinan naisten laulujoukkue voitti hopeaa ja jakoi olympialaisten parhaan ennätyksen

2024-08-10

Pariisin olympialaiset

Alkuperäinen nimi: Kiinan naisten musiikkijoukkue katuu hopeamitalin voittoa ja olympialaisten parhaan ennätyksen tasoa

Xinhua News Agency, Pariisi, 9. elokuuta (toimittajat Xu Dongyuan ja Lin Deren) Pariisin olympialaisten naisten jääkiekon finaalissa 9. päivänä Kiinan joukkue tasapeli Hollannin kanssa 1:1 varsinaisella peliajalla ja voitti 1:1. 23 metrin pallon päättäjä :3 Valitettavasti hävisi ja voitti hopeamitalin, joka tasoitti olympiahistorian parhaan ennätyksen.

9. elokuuta Kiinan joukkueen pelaajat juhlivat maalia pelin aikana. Kuva: Xinhua News Agency -toimittaja Ren Pengfei

Mestaruutta puolustava Hollannin joukkue on tällä hetkellä maailman ensimmäisellä sijalla. Kiinan joukkue hävisi Hollannin joukkueelle 0:3 lohkovaiheessa. Tunti ennen peliä Yves Dumanoir Stadiumilla satoi yhtäkkiä rankkasade, ja märkä maa vaikutti pallon nopeuteen. Avauksen jälkeen Kiinan joukkue teki aloitteen yhteistyön etsimiseksi pieneltä alueelta ja sieppasi vastustajan syöttejä monta kertaa. Hollantilainen joukkue käytti henkilökohtaisia ​​kykyjään löytääkseen mahdollisuuksia laitasta. Kuudennella minuutilla Dan Wen syötti pallon takaisin maaliin alalinjan käänteisestä kolmiosta, ja pallo meni suoraan oven karmiin.

Toisella neljänneksellä jälkeen jäänyt Hollannin joukkue yritti hyökätä suoraan keskeltä. Kiinan joukkue muuttui itsevarmemmaksi pelatessaan ja vaikutti jatkuvasti vastustajan rytmiin painostuksen kautta saadakseen pallon. 26. minuutilla hollantilainen Matera sai erinomaisen tilaisuuden maalin eteen. Hän lensi ja pallo osui oven karmiin.