uutiset

12,97 sekuntia!Wu Yanni sijoittui ryhmässään kuudenneksi olympiadebyyttinsä ja osallistuu herätysotteluun.

2024-08-07

Elokuun 7. päivän iltapäivällä Pekingin aikaa jatkuivat vuoden 2024 olympialaiset. Paljon katsotussa yleisurheilutapahtumassa Wu Yanni ja Lin Yuwei kilpailivat naisten 100 metrin aitajuoksun ensimmäisellä kierroksella 12,97 sekuntia oli vasta kuudes ryhmässä ja osallistuu ylösnousemuskilpailuun. Lisäksi ottelua edeltävä toiminta vie valokeilan.

Wu Yanni on tunnettu julkkisurheilija Hän aiheutti aikoinaan kiivaita keskusteluja ja jopa kiistoja erityisjuhlien, loistokkaan persoonallisuuden, meikkien jne. vuoksi! Wu Yanni on kuitenkin edelleen erittäin pätevä, hän kuuluu Aasian huipputasolle. Hän voitti myös Japanin mestaruuden, päivitti peräkkäin oman ennätyksensä ja loi jopa Aasian parhaat tulokset. vuonna se aloitti myös matkan Pariisin olympialaisiin. Verrattuna Aasian kisoihin ja muihin kisoihin kilpailu on olympialaisissa varsin tiukkaa. Wu Yannilla on kuitenkin äärimmäisen vaikeaa voittaa ennen peliä, mutta hän oli suhteellisen itsevarma ja antoi kaikille tiettyjä odotuksia . Lisäksi, kuten Wu Yanni, myös Lin Yuwei osallistuu olympialaisiin ensimmäistä kertaa. Hän on Hangzhoun Aasian kisojen mestari.