uutiset

Wu Yannin olympiadebyytti! 12 sekuntia 97 sijoittui ryhmän kuudenneksi, menetti mahdollisuuden päästä suoraan eteenpäin ja kilpailee pudotuspeleissä

2024-08-07

Pekingin aikaa 7. elokuuta pidettiin naisten 100 metrin aitajuoksun ensimmäinen kierros Pariisin olympialaisissa kiinalainen Wu Yanni. Kilpailun aikana Wu Yanni suoritti olympiadebyyttinsä 12,97 sekunnissa. Tämä tulos sijoitti hänet kuudenneksi ryhmässä. Sääntöjen mukaan kunkin ryhmän 3 parasta ja loput 3 parasta pisteet pääsevät välieriin. Toisen ryhmän jälkeen Wu Yanni on päättänyt, että hän ei pääse jatkoon ylösnousemuskilpailun päästäkseen uudelleen semifinaaliin.

【maailmanennätys】

Naisten 100 metrin aitajuoksun maailmanennätyksen teki nigerialainen Amusan Oregonissa vuonna 2022 ajalla 12,12 sekuntia.

【Olympiaennätys】

Naisten 100 metrin aitajuoksun olympiaennätyksen teki Puerto Ricon Camacho Quinn Tokiossa vuonna 2021 ajalla 12,26 sekuntia.

【Kilpailuprosessi】

Wu Yanni aloitti alkuerissä ryhmän 8 radalla. Hänen vastustajiaan samassa ryhmässä olivat maailmanennätyksen haltija Amusan ja muut kuuluisat pelaajat kuin Wu Yanni.

Pelin alussa Wu Yannin aloitusreaktioaika oli 0,185 sekuntia. Alyssa Johnson ja Amusan molemmilla puolilla Wu Yanni sijoittuivat kilpailun ensimmäisellä puoliskolla kahdeksanneksi 12,97 sekuntia 6 henkilöä.